Hääkesä 2018

Käyttäjän Tytti Hämäläinen kuva
  • Hääkesä 2018, Kuva: Maria Ahokas

Kesä oli jälleen vilkasta aikaa häiden suhteen myös meille Mestarin Kukassa, ja olipa vain upea hääkesä myös säiden puolesta! Elokuu näytti olleen suosituin hääkuukausi ainakin meidän asiakkaillamme. Kiitokset vielä kaikille hääpareille, joiden suurta päivää saimme olla tekemässä.

Haluamme jakaa kanssanne erään hääparimme juhlapäivän tunnelmia. Morsiamen runsaassa, viileän sävyisessä kimpussa on jo aavistus syksyä. Kimpussa on käytetty upeaa vaalean liilaa Ocean Song -ruusua, harmaata bruniaa, herkkää proteaa, sinipiikkiputkea, tähtiputkea, syvänpunaista hopeapuuta ja revonhäntää sekä erilaisia eucalyptuksia.  Kiitokset kuvista Jenni Laurikainen sekä kuvaaja Maria Ahokas Photography. Marian kuvia löydät muuten lisää Instagramista nimellä @ahokasmaria. Mestarin Kukan muita hääkimppuja puolestaan voit nähdä Instagramissamme @mestarinkukka.

Ps. Mestarin Kukka on helmikuussa 2019 mukana ensimmäistä kertaa häämessuilla. Tervetuloa tapaamaan meitä myös sinne!

image1.jpeg

image4.jpeg

Avainsanat: 
Käyttäjän Tytti Hämäläinen kuva
Tytti Hämäläinen
Tytti on työskennellyt Mestarin Kukassa vuodesta 2013 lähtien Yliopisto-opintojensa ohella. Puutarhurin ammatin lisäksi Tytti on nykyään toiselta ammatiltaan suomen kielen maisteri ja äidinkielen aineenopettaja. Työssään Tytti nauttii eniten asiakkaista sekä luovasta tekemisestä.