Hääpaikan somistus

Käyttäjän Niina Malmberg kuva
  • Kauniit kukka-asetelmat

Luonnollisuus ja rentous ovat tulleet viime vuosina yhä suositummaksi teemaksi hääpaikan kukkasomistuksessa. Sama luonnollinen tyyli näkyy nyt trendinä morsiuskimpuissa, joten on luonnollista, että samaa teemaa käytetään myös itse hääpaikalla.

Jäykästi sidotut symmetriset pöytäasetelmat juhlapaikalla ovat historiaa, ja hääpaikan somistamisessa suositaan pitkälti tee se itse -tyyliä. Tarjoilupöytään halutaan kuitenkin usein näyttävähkö, ammattilaisen sitoma asetelma tai kimppu. Vuokraamme Mestarin Kukassa mm. buffetpöydän asetelmiin maljakoita ja jalallisia lasiastioita.

kaunis kukka-asetelma

Juhlavieraiden pöytää kukitetaan esim. yksittäisillä maljakoihin laitetuilla kukilla. Varsinkin neilikat ja harsokukka ovat tässä tarkoituksessa suosittuja. Maljakoiksi voidaan käyttää vaikkapa pieniä lasisia piltti- tai muita purkkeja. Lasipurkkien ympärille voidaan kietaista vaikkapa pitsiä, juuttinarua tai satiininauhaa oman häätyylin mukaan.  Myös pienet kimput sopivat juhlavieraiden pöytiin.

Erilaiset köynnökset ovat tämän kesän ehdoton hitti. Niillä voidaan koristaa niin juhlavieraiden pöytää, hääparin pöytää, tarjoilupöytää, kylttejä jne. 

viher köynnös

Saa nähdä, tulevatko maailmalla häissä suositut kukka- ja viherkaaret suosituiksi myös suomalaisissa häissä. Ainakin erilaisia valokuvausseiniä on nähty jo runsaasti viime vuosina Suomessakin.

Jos juhlapaikan somistukseen liittyvä idea tai sen toteutus mietityttää, annamme mielellämme vinkkejä!

upea pöytäasetelma

kaunis kukka-asetelma juhliin

Avainsanat: 
Käyttäjän Niina Malmberg kuva
Niina Malmberg
Niina Malmberg työskentelee floristina Mestarin Kukassa vuodesta 2011 lähtien. Harrastuksena hänellä on parvekkeen sisustaminen kukkasin ja siamilaiskissojen hoitaminen. Niina nauttii työssään siitä miten vuoden ajat näkyvät kukkamateriaaleissa ja kädenjäljen näkee heti valmiissa töissä.