Interflora-kukkavälitys

Käyttäjän Tytti Hämäläinen kuva
  • Interflora-kukkavälitys

Tiesithän, että Mestarin Kukan kautta saat lähetettyä kukkia muualle Suomeen ja myös ympäri maailman! Kukkatilaus suunnitellaan meillä paikan päällä ja välitetään eteenpäin toisella paikkakunnalla sijaitsevaan kukkakauppaan.

Kukkavälitystä jättämään tullessasi sinulla tulee olla mukana vastaanottajan koko nimi, osoite sekä puhelinnumero. Etukäteen on myös hyvä pohtia, minkälaiset kukat haluat lähettää. Interfloran sivuilla (https://shop.interflora.fi/fi/fi) on valittavissa runsaasti valmiita vaihtoehtoja kimpuista ruukkukukkiin, ja toki on mahdollista tehdä myös avoin tuote -tilaus, jossa halutut kukat saa räätälöidä itse. Henkilökuntamme auttaa sinua sopivien kukkien valitsemisessa. Interflora-tilauksen saat tehtyä alusta loppuun itsekin Interfloran sivuilla.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja kukkalahjat kuuluvat olennaisena osana joulun muistamisiin. Interflora on oiva tapa muistaa läheisiä myös kauempana. Joulun ajan kukkavälitysten kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Avainsanat: 
Käyttäjän Tytti Hämäläinen kuva
Tytti Hämäläinen
Tytti on työskennellyt Mestarin Kukassa vuodesta 2013 lähtien Yliopisto-opintojensa ohella. Puutarhurin ammatin lisäksi Tytti on nykyään toiselta ammatiltaan suomen kielen maisteri ja äidinkielen aineenopettaja. Työssään Tytti nauttii eniten asiakkaista sekä luovasta tekemisestä.