Lyhdyt sisustuselementtinä

Käyttäjän Niina Malmberg kuva
  • Lyhdyt sisustuselementtinä

Syksyn ja talven saavuttua kaivetaan lyhdyt esiin pihoja ja koteja koristamaan. Lyhdyillä koristetaan useimmiten pihoja, parvekkeita ja terasseja, mutta lyhdyt ovat myös loistava sisustuselementti sisäkäyttöön.

Lyhtyjen perinteinen kaveri kynttilä on ihana tunnelman luoja, mutta lyhtyjen sisälle voi tehdä muitakin erilaisia sisustuselementtejä.  Uutta ilmettä lyhtyihin saa kukilla ja kasveilla.  Leikkokukat sopivat maljakossa tai sieneen tehtyinä asetelmina. Myös pelkillä leikkovihreillä saa lyhdystä trendikkään sisustuselementin. Ruukkukukkien kaveriksi lyhdyn sisälle voi laittaa vaikkapa led-valot tunnelmaa tuomaan.

Löydät meiltä Mestarin Kukasta lyhtyjä asetelmilla ja ilman ,sekä runsaasti kukkia millä voit luoda lyhtyyn omannäköisesi asetelman.

img_20181008_152251.jpg

Syksyinen sesonkikasvi hopealanka saa lyhdyn sisälle kaverikseen LED-valot sekä käpyjä

Avainsanat: 
Käyttäjän Niina Malmberg kuva
Niina Malmberg
Niina Malmberg työskentelee floristina Mestarin Kukassa vuodesta 2011 lähtien. Harrastuksena hänellä on parvekkeen sisustaminen kukkasin ja siamilaiskissojen hoitaminen. Niina nauttii työssään siitä miten vuoden ajat näkyvät kukkamateriaaleissa ja kädenjäljen näkee heti valmiissa töissä.