Mitä kukkia rippilahjaksi?

Käyttäjän Niina Malmberg kuva

Mitä kukkia rippilahjaksi?

Kesän juhlasensongin lähestyessä moni saa kutsun rippijuhliin. Meiltä Mestarin Kukassa kyselläänkin usein että mitä kukkaa rippijuhliin tulisi viedä.

Perinteisin rippikukka on edelleenkin yksi ruusu, mutta ruusuja voi tottakai viedä useammankin. Meiltä Mestarin Kukasta löytyy laadukkaita, upeita ja kaikenlisäksi kotimaisia Ali-Marttilan tilan ruusuja monissa eri väreissä. Rippikukkaa miettiessä voi ottaa huomioon myös kukan saajan lempivärin tai -kukan. Tytöille suosikkiväri on useimmiten se perinteinen punainen, vaaleanpunainen tai pinkki, pojille puolestaan viedään tummanpunaisen ruusun lisäksi valkoista ja oranssia.

Ruusujen lisäksi valikoimaa löytyy runsaasti muistakin leikkokukista. Kesä on pionien sesonki aikaa ja pioni onkin ruusun ohella yksi suosituimmista rippikukista. Myös liljoista ja gerberoista löytyy paljon värivaihtoehtoja. Miksi nuorelle ei voisi viedä myös ihanaa kesäistä kukkakimppua. Kimpun voi viedä myös esimerkiksi konfirmoidun äitiä ilahduttamaan.

Avainsanat: 
Käyttäjän Niina Malmberg kuva
Niina Malmberg
Niina Malmberg työskentelee floristina Mestarin Kukassa vuodesta 2011 lähtien. Harrastuksena hänellä on parvekkeen sisustaminen kukkasin ja siamilaiskissojen hoitaminen. Niina nauttii työssään siitä miten vuoden ajat näkyvät kukkamateriaaleissa ja kädenjäljen näkee heti valmiissa töissä.