Palokan Prisman avajaishulinat

Käyttäjän Anni Virta kuva

 Eilen kävin maistelemassa Jyväskylän Marttojen tarjoilemaa kakkua ja kahvia Palokan Prisman kunniaksi. Tänä aamuna juhliminen jatkui, ja kävin nyt kuulustelemassa Prisman työntekijöitä kotiprismani uudistumisesta, ja nappailemassa muutamia maistiaisia ruokakonsulteilta, jotka olivat tulleet esittelemään tuotteitaan.

Uudessa palokan Prismassa päivittäistavaravalikoima on kasvanut useilla sadoilla uusilla tuotteilla, ja lapsiperheet on nyt huomioitu entistäkin paremmin. Käyttötavarapuoli on hiukan tiivistynyt, mutta kaikin puolin Palokan Prisma on entistäkin napakampi kokonaisuus, joka tekee asioimisesta vieläkin helpompaa. Lisäksi Prismassa toiminnallisista syistä info tiskin ja pankin paikkoja on vaihdettu keskenään, joten Prismassa on helppo kulkea ja asioida.

Huomenna juhlitaan vielä, tällä kertaa lasten päivien merkeissä! Silloin Prismassa on jaossa ilmapalloja ja hattaraa, ja paikalta löytyy koko sakki; Panda, Pellet, Onni Orava ja Apsi Apina. Lisäksi paikalla on kaksi Jypin pelaajaa jakamassa nimmareita.

Kategoria: 
Käyttäjän Anni Virta kuva
Anni Virta
Työharjoittelussa Keskimaan mainososastolla. Kesän 2016 kesäsomettaja.