Yhteistoimin eteenpäin

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
  • Yhteistoimin eteenpäin

Keskimaan hallinnossa on haluttu aina edistää toimialueen tasapuolista kehittämistä, vakuutti Laukaan Osuuskaupan perustajajäsen Keskimaan 60-vuotisjuhlalehdessä vuonna 1975.

– Kyllä se oli kylmä kyyti. Sormet ja varpaat siinä meinasi paleltua, kun täältä Laukaasta ajoin polkupyörällä Keskimaan hallintoneuvoston kokoukseen.

Näin muisteli Keskimaan omassa 60-vuotisjuhlalehdessä laukaalainen Toivo Oksanen keväällä 1975. Hänelle kertyi hallintoneuvostokokemusta  kuudelta vuosikymmeneltä. Oksanen valittiin Keskimaan hallintoneuvostoon vuonna 1927, kun Laukaan Osuuskauppa sulautui Keskimaahan.

– Aluksi se vähän pelotti, että mitenkä siltä kaupunkilaisten kanssa tulee toimeen. Mutta hyvin on tultu. Oikeastaan erinomaisesti. me ymmärsimme jyväskyläläisten tarpeita ja he ymmärsivät meidän murheitamme. Yhteistoimin päästiin eteenpäin, jo Suomen itsenäistysmisvuonna Laukaan Osuuskaupan perustamisessa mukana ollut Oksanen kuvaili.

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.