Esittelyssä: Minna Myllyniemi

Käyttäjän Niina Malmberg kuva
  • Minna Myllyniemi

Tässä juttusarjassa esittelemme Mestarin Kukan työntekijöitä.

Minna on kukka-alan pitkän linjan ammattilainen. Hän valmistui Kempeleen puutarhaoppilaitokselta floristiksi vuonna 1990. Työkokemusta löytyy niin kukkakaupasta kuin puutarhaltakin.  Keljon puutarha- ja kukkapalvelulta Minnalle kertyi työkokemusta yli seitsemän vuoden ajalta.  Mestarin Kukassa Minna on työskennellyt yli kymmenen vuotta.

Minna tykkää työskennellä kukkien parissa ja asiakaspalvelutyö on tullut vuosien mittaan hyvin mieleiseksi. Minnan iloinen ja nauravainen persoona välittyy asiakkaille saakka. Kukkakaupan erilaiset kukkasidontatyöt ovat Minnalle mieleisiä, ja hänen käsissään syntyvät kaikenlaiset sidonnat peruskimpuista häihin ja hautajaisiin. Lempikukkia Minnalla on useita, etenkin hurmaavan tuoksuinen freesia.

Vapaa-ajallaan Minna viihtyy luonnossa Eevi- koiransa kanssa. Myös oman puutarhan hoitaminen on vapaa-ajalla rentouttavaa puuhaa.

Esittelyn kirjoittanut Tytti Hämäläinen

Kategoria: 
Käyttäjän Niina Malmberg kuva
Niina Malmberg
Niina Malmberg työskentelee floristina Mestarin Kukassa vuodesta 2011 lähtien. Harrastuksena hänellä on parvekkeen sisustaminen kukkasin ja siamilaiskissojen hoitaminen. Niina nauttii työssään siitä miten vuoden ajat näkyvät kukkamateriaaleissa ja kädenjäljen näkee heti valmiissa töissä.