Anni Virta

Käyttäjän Anni Virta kuva
Anni Virta
Bio: 
Työharjoittelussa Keskimaan mainososastolla. Kesän 2016 kesäsomettaja.

Julkaisut

 Eilen kävin maistelemassa Jyväskylän Marttojen tarjoilemaa kakkua ja kahvia Palokan Prisman kunniaksi. Tänä aamuna juhliminen jatkui, ja kävin nyt kuulustelemassa Prisman työntekijöitä kotiprismani uudistumisesta, ja nappailemassa muutamia maistiaisia ruokakonsulteilta, jotka olivat tulleet esittelemään tuotteitaan.

Uhosin kesän lopulla että minua näkisi täällä vielä. Tadaa - olen täällä taas!

Työaikaa on jäljellä enää 10 minuuttia, ja on aika käydä läpi viimeistä kahta viikkoa mainostoimistolla.

Työ ja minä itse yllättivät minut. Ennen tätä en ollut koskaan erityisemmin ajatellut että voisin tykätä työskennellä mainostoimistolla tai tehdä reportterin töitä, mutta juuri äsken puhuttiin että minua saattaa nähdä täällä kirjoittelemassa taas seuraavana syksynä, työharjoittelun muodossa. Sen näkee myöhemmin.

Keskimaan yksi keskeisimmistä toimintaperiaatteista on vastuullisuus – kaikki syötäväksi kelpaava ylijäämäruoka yksiköistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Jokainen paikkakunta etsii oman kuntansa vastaanottajat ja määrittelee avuntarpeen sekä pystyvyyden kuljettaa ja säilyttää elintarvikkeet asianmukaisesti.

Tähän menevät siis ne paljon puhutut hävikit, jotka vaivaavat monen mieltä.

Nimeni on Anni Virta, ja olen  elokuussa 18 vuotta täyttävä tyttö Jyväskylän laitamilta. Olen toinen tämän kesän  2016 kesäsomettajista.

Opiskelen valokuva- artesaaniksi Jyväskylän ammattiopistolla Kankaan luovalla kampuksella kolmatta vuotta. Olen myös kirjoittaja, mustan kahvin ja Netflixin suurkuluttaja, sekä käyn salilla aina silloin tällöin.

Pokemonien perässä tulee myös kipitettyä paljon, jostain kumman syystä.