Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.

Julkaisut

Jyväskylän kävelykadun varrella sijaitseva Green Egg on grillintuoksuinen erikoisuus Jyväskylän ravintolakartalla. Ruokalistalla street food ja à la carte sulautuvat sujuvasti yhteen. Asiakkailta Green Egg saa paljon kehuja.

Jyväskylän Kävelykadun varrella sijaitseva Coffee House sulkeutui vapun jälkeen. Paikalle avataan myöhemmin toukokuussa VENN.
Coffee House rantautti aikoinaan kahvilakulttuurin Jyväskylään. Nyt VENN tuo kaupunkiin uusimuotoista viinibaarikulttuuria.

Coffee House avattiin Jyväskylään reilut 17 vuotta sitten, joulukuun 7. päivänä vuonna 2000.

Täysin uudistuneen Jyväskylän Kodin Terran nelipäiväiset avajaiset saivat erityisesti viikonloppuna liikkeelle niin sankat joukot, että Palokanorrella liikenne tuppasi ajoittain ruuhkautumaan. Fiilis pysyi kuitenkin korkealla, ja Terran uusi ilme sai osakseen paljon kehuja ja kiitosta. Uuden ajan Kodin Terra on tehty tarjoamaan ideoita, inspiraatiota ja ratkaisuja suurissa ja pienissä kodin ja kesämökin muutoksissa. Avainasioita ovat asiakkaan huomioiminen, loppuun saakka viety asiantunteva palvelu sekä myymälän siisteys ja ajankohtaisuus. Luvassa on rautaisia kohtaamisia.

Huippuunsa viritetty henkilökohtainen palvelu on Sokoksen valttikortti, jonka aitoutta asiakkaat arvostavat. Pohdimme neljän Sokoksen myyjän kanssa, mitä hyvä palvelu tarkoittaa ja mistä asioista se muodostuu.

Motoilun eli monitoimipaikkatyöskentelyn vahvistaminen ja kehittäminen on yksi Keskimaan tämän vuoden teemoista. Minkälaisia kokemuksia motoilusta on keskimaalaisilla, jotka ovat sitä jo tehneet?