Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoittaa juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan historiaan sekä nykypäivään liittyviä juttuja löydät lisäksi Sinun Etusi -lehdestä.

Julkaisut

Hotellin tekijät - juttusarjassa esittelemme ihmisiä, yhteisöjä ja yrityksiä, jotka yhdessä rakentavat Original Sokos Hotel Alexandran tarinaa. SOL Palveluiden palveluvastaavat Teresa Rand ja Cho Cho Mar Naw pitävät huolta siitä, että hotellivieraat saavat majoittua siisteissä ja puhtaissa huoneissa.

 

Hotellin tekijät - juttusarjassa esittelemme ihmisiä, yhteisöjä ja yrityksiä, jotka yhdessä rakentavat Original Sokos Hotel Alexandran tarinaa. Keski-Suomen kauppakamarille Alexandra on tärkeä neuvottelujen, kokousten ja koulutusten pitopaikka.

Hotellin tekijät - juttusarjassa esittelemme kuukausittain henkilön, joka on rakentamassa Original Sokos Hotel Alexandran tarinaa. Nyt annamme puheenvuoron maaliskuussa täysin uudistuneena avattavan Jalo-ravintolan ravintolapäällikkö Jaska Lahdelle ja keittiömestari Karri Hokkaselle.  

Original Sokos Hotel Alexandran uudistuksen ensimmäinen tärkeä etappi saavutetaan maaliskuussa, kun hotellin suosittu Jalo-ravintola kokee uuden tulemisen entistä ehompana.

Hotellin tekijät - juttusarjassa esittelemme kuukausittain henkilön, joka on rakentamassa Original Sokos Hotel Alexandran tarinaa. Nyt vuorossa on kokous- ja tilausravintola Franseskan vuoropäällikkö Moona Aalto.

Moona Aalto rakastaa työtään Original Sokos Hotel Alexandran kokous- ja tilausravintola Franseskan vuoropäällikkönä.

Hotellin tekijät - juttusarjassa esittelemme kuukausittain henkilön, joka on rakentamassa Original Sokos Hotel Alexandran tarinaa. 

Original Sokos Hotel Alexandran parhaillaan käynnissä olevassa uudistuksessa hotellin vanhimpaan osaan tehdään 65 uutta superior-, junior suite- ja suite-huonetta. Lähtökohtana on tilavuus, viihtyisyys ja toimivuus, keskisuomalaisella twistillä. Huoneiden suunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Kristiina Michelsson Studio Arcibellasta.