Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.

Julkaisut

Muutosagentti. Hyvä sparraaja. Keskimaan parhaimpia asiantuntijoita. Tehokas ongelmien ratkaisija. Sataprosenttisen lojaali työkavereilleen ja työnantajalleen. Taustavaikuttaja, joka ei nosta itseään esille. Sosiaalisesti taitava. Ammattitaitoinen uudistaja. Verkostoitumisen mestari.

Hometalon puolessa vuodessa asuinkuntoon remontoineet Iiris ja Jaakko Pirttiaho sanovat suoraan, että ilman Kodin Terran Rakentajapalvelun apua he eivät olisi kaaoksesta selvinneet.

Musta. Se oli Heidi Rantalan ja Topi Mannisen unelmakeittiön väri, kun he alkoivat rakentaa omakotitaloa Jyväskylän Ruokkeelle. Unelma toteutui Kodin Terran avustuksella.

– Rakentamisen alusta lähtien olimme ajatelleet, että haluamme mustan keittiön. Kesällä Mikkelin asuntomessuilla ajatus kirkastui entisestään, kun ihastelimme siellä mustia keittiöitä useissa kohteissa, vuodenvaihteen tietämillä uuteen kotiin muuttamaan pääsevät Heidi Rantala ja Topi Manninen kertovat.

– Mä tuun tänne kyllä kesätöihin.
– Niin mäkin. Täällä on kivaa ja kaikkia jänniä paikkoja.
– Ois hauskaa, kun sais maistella kaikkia tuotteita. Voitaisiin olla S-marketin maistereita.

Pihtiputaan S-marketin seinällä komeilee S-ryhmän kaupallisen johtajan allekirjoittama laadun kolmiloikan diplomi. Siinä todetaan työryhmän olevan valtakunnallisessa kehittämishankkeessa oman valmennusryhmänsä paras parantaja, joka on osoittanut olevansa tänään parempi kuin eilen.