Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.

Julkaisut

Vaajakosken ABC:n uusi ilme ihastuttaa niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin.
– Siis WAU. Ehdottomasti hienoin ABC-liikennemyymälä, jossa olen käynyt, kommentoi eräs asiakas Apsille lähettämässään palautteessa.

Muokattu työ edistää kuntoutumista ja turvaa palkan saantia

Henkilöstöstä huolehtiminen ottaa taas harppauksia eteenpäin Keskimaassa: muokatun työn systemaattinen käyttöönotto parantaa entisestään keskimaalaisten työhyvinvointia, ylläpitää työkykyä ja tiivistää toimeentulon turvaverkkoa.

Seppälän Prisman parturi-kampaamon Facebook-seinälle ilmestyy tasaiseen tahtiin toinen toistaan upeampia hiusluomuksia. Ennen- ja jälkeen-kuvat kertovat henkilökunnan ammattitaidosta, onpa kyse leikkauksesta, värjäyksestä tai juhlakampauksesta.

Toistakymmentä astetta pakkasta ja pureva viima eivät tunnu missään, kun Keskimaan freestyle -koululaiset ottavat Laajavuoren uudistetussa KumpareLaaksossa ilon irti laskemisesta.

– Halusin oppia tekemään temppuja rinteessä, kun pelkkä laskettelu on tylsää, 8-vuotias Pyry Kykkänen perustelee osallistumistaan Keskimaan freestyle -kouluun.

2-vuotiaasta lähtien rinteissä viihtynyt Pyry oli mukana Jyväskylän Freestyleseuran 6-13-vuotiaille suunnatussa freestyle-koulussa viime talvenakin.
– Kumpareissa laskeminen on kaikista kivointa, hän tietää.

Anu Laurikaisesta tuli keskimaalainen lokakuun alussa. Hän on malliesimerkki monitoimipaikkatyöskentelijästä eli motoilijasta: työaika jakautuu tasan Viitasaaren ja Pihtiputaan S-marketien kesken.

Keskimaan kahteen pohjoisimpaan S-marketiin haettiin loppukesällä monitoimipaikkatyöskentelyyn halukasta ja valmista myyjää. Alusta alkaen rekrytoinnin lähtökohtana oli, että uusi työntekijä tekee tunteja yhtä paljon sekä Viitasaaren että Pihtiputaan S-marketissa.