Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.

Julkaisut

1 100 asukkaan Kivijärvelle avattiin uusi Sale-myymälä aurinkoisissa tunnelmissa perjantaina 31.5.2019 kello 10. Avajaispuheessaan toimitusjohtaja Antti Määttä korosti Keskimaan kehittävän palveluja ympäri Keski-Suomea. Hän myös kiitteli kivijärveläisiä siitä, että he ovat käyttäneet ahkerasti oman kauppansa palveluja.

Keskimaa tarjoaa toimialueensa pienille ja suurille elintarvikealan yrityksille suoran väylän keskisuomalaisten ruokapöytiin. Ruokaa läheltäsi -tapahtumassa lähituottajat pääsevät esittelemään tuotteitaan useissa Keskimaan toimipaikoissa, laajalla kattauksella. Päätapahtumapaikassa Seppälän Prismassa on tänä viikonloppuna mukana yli 40 lähituottajaa.

S-market on uudistuksen valmistuttua Saarijärven paras ruokakauppa.
– Tykkään tästä kaupasta. Etenkin siitä, että hevi-osasto on uudistuksen myötä fressimpi ja saan kaikki mitä tarvitsen samalla kertaa laajasta valikoimasta, arvioi S-marketin vakiasiakas Tiina Mäkinen.
– Asiakas mietti, että pitääkö tänne jatkossa tulla korkokengät jalassa, kun on niin hienoa. Lupasin, että saa tulla niin korkkareissa kuin kumppareissakin, avajaisasiakkaita kassalla palvellut Anne Stenström kertoi.

Viikonloppuna juhlistettiin S-marketin uudistusta yhtä aikaa Laukaassa, Saarijärvellä, Suolahdessa ja Viitasaarella. Suolahdessa myymälän koko kasvoi liki kolmanneksella. Avajaistunnelmissa asiakkaita ilahduttivat erityisesti avartuneet käytävät, laajentuneet valikoimat, pidentyneet aukioloajat sekä uusi paistopiste.

Vaajakosken ABC:n uusi ilme ihastuttaa niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin.
– Siis WAU. Ehdottomasti hienoin ABC-liikennemyymälä, jossa olen käynyt, kommentoi eräs asiakas Apsille lähettämässään palautteessa.