Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.

Julkaisut

Jyväskylän Puuppolan koulun oppilaat pääsivät aloittamaan uuden lukukauden mukavissa merkeissä. Keskimaan sekä Suomen Palloliiton tuella koulun pihalle rakennettiin kesän aikana Ässäkenttä, joka on päivittäin ahkerassa käytössä.  

– Sanotaan, että iso laiva kääntyy hitaasti. Parin viime vuoden aikana Keskimaa-laiva on työsuojelu- ja työturvallisuusasioissa kääntynyt vähintäänkin poikittain, kokka kohti oikeaa suuntaa, arvioi kaupan alan työsuojeluvaltuutettu Mika Neijonen.

Siskokset Emma ja Pauliina Saaranen ovat nuoresta iästään huolimatta jäätelönmyynnin ammattilaisia.

Viitasaaren ABC:n kesän yksi must have -juttu on laiturin äärellä Keiteleen rannalla palveleva jäätelökioski. Tänä vuonna se on ollut avoinna viikonloppuisin jo huhtikuulta lähtien. Jokapäiväiseen aukioloon siirryttiin kesäkuun alussa, kun kioskin toiminnasta vastaavien kesätyöntekijöiden koulut päättyivät.

Syksyllä 2016 startannut Original Sokos Hotel Alexandran historian suurin uudistus on saatu valmiiksi. Hotelliin on tehty 65 täysin uutta huonetta ja vanhempien huoneiden viihtyisyyttä on kohennettu huonekohtaisella ilmastoinnilla sekä pintoja ja kalusteita uusimalla. Joka ainoaan huoneeseen on vaihdettu uudet sängyt. Kaikki kolme ravintolaa sekä saunaosasto ovat saaneet uuden ilmeen. Paria kokoustilaa on remontoitu innovaatioihin ja inspiraatioihin kannustaviksi. Uudistuksen lomassa hotellille on myönnetty sekä Green Key- että Sauna from Finland -sertifikaatti.

Moneen muotoutuvan VENNin avaus lupaa ravintolalle menestyksekästä tulevaisuutta.
– Kaksi kolmasosaa asiakkaista on ihan uusia kasvoja, joita emme ole ennen nähneet Coffee Housessa tai Revolutionissa, kuvailee ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.

"Tulen muistamaan tämän illan aina. Palvelu, ruoka ja juoma on ollut erinomaista. Suosittelen kaikille." – serviettiin kirjoitettu palaute avausiltana