Kristiina Tammitie

Käyttäjän Kristiina Tammitie kuva
Kristiina Tammitie
Bio: 
Jyväskyläläinen vapaa toimittaja kirjoitti mm. Keskimaan juhlavuoden aikana 100 tarinaa Keskimaasta. Keskimaan ajankohtaisia juttuja löydät blogin lisäksi Sinun Etusi -lehdestä ja Keskimaan henkilöstölehdestä.

Julkaisut

Siskokset Emma ja Pauliina Saaranen ovat nuoresta iästään huolimatta jäätelönmyynnin ammattilaisia.

Viitasaaren ABC:n kesän yksi must have -juttu on laiturin äärellä Keiteleen rannalla palveleva jäätelökioski. Tänä vuonna se on ollut avoinna viikonloppuisin jo huhtikuulta lähtien. Jokapäiväiseen aukioloon siirryttiin kesäkuun alussa, kun kioskin toiminnasta vastaavien kesätyöntekijöiden koulut päättyivät.

Syksyllä 2016 startannut Original Sokos Hotel Alexandran historian suurin uudistus on saatu valmiiksi. Hotelliin on tehty 65 täysin uutta huonetta ja vanhempien huoneiden viihtyisyyttä on kohennettu huonekohtaisella ilmastoinnilla sekä pintoja ja kalusteita uusimalla. Joka ainoaan huoneeseen on vaihdettu uudet sängyt. Kaikki kolme ravintolaa sekä saunaosasto ovat saaneet uuden ilmeen. Paria kokoustilaa on remontoitu innovaatioihin ja inspiraatioihin kannustaviksi. Uudistuksen lomassa hotellille on myönnetty sekä Green Key- että Sauna from Finland -sertifikaatti.

Moneen muotoutuvan VENNin avaus lupaa ravintolalle menestyksekästä tulevaisuutta.
– Kaksi kolmasosaa asiakkaista on ihan uusia kasvoja, joita emme ole ennen nähneet Coffee Housessa tai Revolutionissa, kuvailee ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.

"Tulen muistamaan tämän illan aina. Palvelu, ruoka ja juoma on ollut erinomaista. Suosittelen kaikille." – serviettiin kirjoitettu palaute avausiltana

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Veikko Kuivaniemi aloitti huoltomiehenä Sokos Hotel Alexandrassa.
– Taidan olla sekä iältäni että työkokemukseltani talon henkilökunnan vanhin. Viimeinen mohikaani, joka tuntee talon jokaista nurkkaa myöten kuin omat taskunsa, Veikko hymyilee.

Kodin Terran asiakasmäärä ja myynti ovat olleet hyvässä kasvuvauhdissa huhtikuun loppupuolella valmistuneen kokonaisvaltaisen uudistuksen jälkeen. Uuden ajan Kodin Terran starttia ovat siivittäneet asiakkaan entistä parempi huomioiminen, loppuun saakka viety asiantunteva palvelu sekä myymälän siisteys ja ajankohtaisuus. Rautaisia kohtaamisia on avustanut myös aurinkoinen ja lämmin sää, joka pani asiakkaat liikkeelle tärkeimmän sesongin alusta lähtien.