Mikko Junttila

Käyttäjän Mikko Junttila kuva
Mikko Junttila
Bio: 
Mikko on Prisma Seppälän prismajohtaja.

Julkaisut

Keski-Suomen laajin valikoima, edullisin hinta ja helpoin asiointi.

Suomen ensimmäinen, vuonna 1972 perustettu, Prisma koki totaaliuudistuksen 2016, kun sen uusi painos valmistui. Ihmetystä on aiheuttanut, miksi jo nyt kolme vuotta uuden myymälän avauksen jälkeen teimme uudistusta valikoimaan liittyen. Olemme alusta asti kuunnelleet asiakkaita tarkalla korvalla ja kehittäneet kauppaa paremmin ja paremmin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Viime vuonna totesimme toiveista päätellen, että meidän on tarve toteuttaa laajempi uudistus, jotta voimme aidosti vastata odotuksiin.

Kalaa maakunnan vesistöistä – kuhafileen menekki vahvassa kasvussa

Tiesitkö, että Keskimaan palvelutoreille tulee merkittävä määrä järvikaloista paikallisista vesistöistä? Olemme tehneet paikallisten kalastajien kanssa yhteistyötä pitkän aikaa ja viime vuosien aikana on pyritty syventämään yhteistyötä varmistaaksemme hyvän saatavuuden paikallisesta järvikalasta. Vielä on paljon tekemistä, jotta saadaan entisestään nopeutettua kalan matkaa myymälän palvelutoreille, mutta hyviä kokemuksia on kertynyt paljon viime vuosien aikana.

Enenevissä määrin kotitalouksissa lajitellaan kaikki eri jätteet ja tuodaan niitä kauppoihin. Meillä on kauppana iso vastuu monen eri jakeen vastaanottamisessa ja olemmekin päättäneet tehdä sen mahdollisimman helpoksi.

Tulitpa sitten autolla, fillarilla, bussilla tai kävellen, meillä on hyötykeräyspiste helposti saavutettavissa joko ulkona tai sisällä. Sisällä meillä on hyötykeräysalue, johon voit palauttaa pullot, paperin, muovin, pahvin, lasin, metallin, pienet kodinkoneet, data-laitteet, puhelimet, lamput, paristot ja mustekasetit.

Osassa Prismoja on useita kokonaistarjontaa vahvistavia etumyymälöitä. Näin on myös meillä Seppälässä. Meillä on yhteensä liki 20 etumyymäläliikettä ravintolamaailmoineen tuomassa asiakkaille lisäpalveluja.

Tärkeintä toki meillä on, että Prisma-myymälä itsessään on toimiva ja odotukset täyttävä kokonaisuus, mutta sopivan lisämausteen tarjoomaan tuovat mm. ravintolat, kampaamo, apteekki, lasten puuhapaikka sekä suutari.

Hedelmät ja vihannekset ovat perinteisesti yksi niitä käyntikortteja myymälässä kuin myymälässä, josta kauppa muistetaan hyvässä ja pahassa. Pitää samaan kappaleeseen heti todeta, että niin tärkeä kuin se onkin ja tehtiinpä sen eteen miten paljon vain töitä, on se myös todella haastava ja erityistä osaamista vaativa tuoteryhmä.