Kutsu Kauneuteen 7. – 13.3.2016

Käyttäjän Satu Ylitalo kuva
  • Kutsu Kauneuteen 7. – 13.3.2016

Varma kevään merkki on Kutsu Kauneuteen -tapahtuma viikolla 10. Tämä viikko on pyhitetty naisille, kauneudelle, hemmottelulle, hyvinvoinnille ja ilolle! Täällä Sokoksen kauneudessa olemme alkaneet valmistautua viikkoon jo viime syksynä. Meillä on kaikkien Sokosten kanssa yhteinen Kutsu Kauneuteen -palaveripäivä, jossa lyömme viisaat päämme yhteen ja mietimme seuraavan tapahtuman kujeet. Tämä starttaa suunnittelun ja tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa kokoamme Suomen suurimman kauneustapahtuman.

Kevään päämerkit ovat:

ma 7.3. Lancome 
ti 8.3. Biotherm ja YSL 
ke 9.3. Dior
to 10.3. Clinique
pe 11.3. Sensai
la 12.3. Clarins
su 13.3. Lumene

Kaikilta näiltä merkeiltä on merkin teemapäivän päivän huippuetu, joka on tuntuvasti normaalihintaa edullisempi. Tarkemmin tapahtumaan ja etuihin pääset tutustumaan tästä.

Kaikilta näiltä merkeiltä järjestämme myös Kauneusillan kyseisen merkin teemapäivänä klo 18. Illoissa on aina paikalla merkin asiantuntijat, meikkitaiteilija sekä Sokoksen henkilökuntaa. Illan aikana saat todella asiantuntevaa opastusta merkin tuotteisiin ja niiden käyttöön ja sinulla on oiva tilaisuus kysyä henkilökohtaisia vinkkejä henkilökunnaltamme. Näihin iltoihin pääset ilmoittautumaan tästä.

kk2015jyvashovi2jpg.jpg
Syksyn 2015 Kauneusillat pidimme legendaarisessa Jyväshovissa

Viikon hienointa antia asiakkaille kuten myös meille työntekijöille on, että saamme viikon aikana useita Suomen huippumeikkitaiteilijoita vieraaksemme. Meillä on kaikilta merkeiltä ainakin merkin nimikkopäivänä meikkitaiteilija sekä useampi asiantuntija paikalla. Ja päivän kohokohdat ovat klo 12.00 ja 16.30 meikkitaiteilijoiden tekemät meikkinäytökset. Näihin kaikki ovat tervetulleita hakemaan uusimpia vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen. Ja mikäli haluat yksilöllisempää neuvontaa ja ohjausta, kannattaa tulla osastolle heti aamupäivällä, koska usein silloin meikkitaiteilijoilla on parhaiten aikaa istuttaa juuri sinut meikkituoliin yksilölliseen ”käsittelyyn”.

Seuraavissa kahdessa videossa on kyseessä juuri tällaiset extempore meikkaukset. Tytöt olivat tulleet Jyväskylään katsomaan Cheekin jäähallikiertuetta ja bongasimme Sara Murron kanssa heidät kuvauksiin.

Ensimmäisessä videossa Sara opastaa kuinka saat muotoiltua kulmat kauniisti kynällä. Mikäli et muuten meikkaa, niin pelkästään huolitelluilla kulmilla sekä hyväkuntoisella, heleällä iholla pärjäät vallan mainiosti. Kulmista kannattaa säännöllisesti nyppiä ylimääräiset loikkarit pois ja tarvittaessa kestovärjätä kulmat, jolloin päivittäinen kulmien muotoilu on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

 

Tässä toisessa videossa Sara tekee asiakkaan kasvoille valot ja varjot käyttäen Lancomen Effacernesiä sekä kevään look –tuotteita. Tämä video kannattaa katsoa vaikka useamman kerran, koska Sara näyttää todella taitavasti juuri oikeat kohdat kasvoilta käytettävälle tuotteelle. Rohkaisen kaikkia kokeilemaan ja harjoittelemaan tuota korostusten tekemistä . Se ei ole vaikeaa kun sinulla on oikeat tuotteet ja rohkeutta. Muutamalla tuotteella saat jo aikaan ihmeitä ja äsken peilistä katsonut väsähtänyt ja harmaa ilme on poissa. Ja voitte uskoa, että nyt puhun kokemuksesta.

Huippuetujen lisäksi viikolla on esittelyssä kaikki kevään uutuudet. Itselleni nämä ovat aina se kaikkein hienoin juttu. Olo on kuin pikkutytöllä karkkikaupassa, kun pääsee ihastelemaan ja testaamaan ihania kevään tuotteita ja sävyjä. Itselleni on tullut jo selkeä suosikki tämän kevään lookeista ja se on Diorin Glowing Gardens. Näistä kevään Dior uutuuksista minulla on päivittäisessä käytössä tällä hetkellä uusiutunut Forever meikkivoide sekä kynsilakat ja näistä erityisesti sävy Pivone 650. Forever meikkivoide on nyt kevyempi kuin aikaisemmin ja jättää hyvin heleän ja luonnollisen lopputuloksen. Kynsilakat taas ovat jo yhdellä vedolla peittäviä, ihanan tuhteja ja runsaspigmenttisiä. Lakka pysyy todella hyvin kynsissä, eikä lohkeile, vaan ainoastaan kuluu minimaalisesti viikon aikana kynsien päistä. Aivan ykkössuosikkini!

diorglowinggardens.jpg
Diorin kevätlook Glowing Gardens.

diorforever.jpg
Uudistunut Forever -perhe.

Sensailta minulle on myös tullut tänä keväänä pari suosikkia, joita käytän päivittäin. Toinen on hoitoemulsio kaulan ja dekolteen alueelle. Voiteen koostumus ja tuoksu on niin käsittämättömän pehmeä ja sensuelli, että iltarituaalina se koukuttaa täysin. Toinen suosikkini on Sensain käsivoide, jossa on myös UVB-suoja. Käsien ihon hoito on äärimmäisen kiitollista silloin kun sinulla on toimivat ja hyvät tuotteet joita käytät säännöllisesti. Myös kynnet kiittävät säännöllisestä rasvauksesta.

sensai.jpg
Sensain ylelliset vartalotuotteet.

Lumenelta minulla on myös käytössä päivittäin tämän kevään jäätävän kova uutuus; Bright Now heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste. Harvan tuotteen ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin sanoa, että huomaan muutoksen heti. Laitoin tiivistettä pari kuukautta sitten ensimmäisen kerran illalla saunan jälkeen. Aamulla kun laitoin taas päivävoidetta ja meikkejä, huomasin aivan selvän eron edelliseen päivään. Juonteet olivat madaltuneet ja iho sileä. Tämähän johtuu siitä, että hyaluronihappo kosteuttaa todella tehokkaasti ja saa siten juonteet tasoittumaan. Tämä on nyt tuote, josta en uskalla enää luopua.

lumenehyaluronitiiviste.jpg
Lumenen tehokkaasti kosteuttava hyaluronitiiviste.

Tässä oli minun muutama suosikkipoiminta tämän kevään uutuuksista, mutta paljon jäi vielä kertomatta. Haluan toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi Suomen suurimpaan kauneustapahtumaan ja toivon, että pääsemme koko henkilökuntamme voimin kertomaan teille kauneuden ilosanomaa!

Kaunista viikkoa toivottaen,

Satu
#satumaisenkaunis

Käyttäjän Satu Ylitalo kuva
Satu Ylitalo
Kirjoittaja on Sokos Jyväskylän kauneuden myyntipäällikkö.