Skip to main content

Meillä oli Sokos Jyväskylän Facebook-kisa, jossa kyselimme teiltä toiveita blogipostauksiin. Useampi toivoi neuvoja nopeaan, kestävään huulimeikkiin. Teimme tyttöjen kanssa videon nopeasta ja kuitenkin kestävästä huulimeikistä, joka sopii loistavasti arkikäyttöön. Ja meikin tekemiseen menee oikeasti vain pari minuuttia.

Kaiken pohjana on hoidetut, kosteutetut huulet. Kuten Minna videolla toteaa ”Mikään huulimeikki ei näytä hyvältä rohtuneilla huulilla”. Samalla kun kuorit kasvojen ihon on hyvä kevyesti kuoria myös huulten iho. Phytomeriltä löytyy kaksi hyvää vaihtoehtoa, jotka soveltuvat myös huulten kuorintaan. Peeling végétal on entsymaattinen kuorintavoide, eikä ärsytä herkintäkään ihoa. Kuorinta perustuu  papaijan entsyymiin. Levitä peittävä kerros kasvoille, kaulalle ja kevyesti huulille, välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele kasvovedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa ihon tarpeen mukaan.

Peeling Resurfaçant kuorintavoide uudistaa ihoa sekä entsymaattisesti että mekaanisesti, aktivoiden solujen uusiutumista ja silottaen ihon pintaa. Tuotetta käytetään hoitokuurina, aina kun iho kaipaa uudistusta esim. vuodenaikojen vaihtuessa. Iho kuoritaan mikrokuorinnalla kaksi kertaa viikossa kolmen viikon hoitojakson aikana. Levitä pähkinän kokoinen määrä kosteille kasvoille, anna vaikuttaa viisi minuuttia ja hiero kevyin pyörittelevin liikkein alle minuutin ajan. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele kasvovedellä. Tämä kuorinta soveltuu hyvin esimerkiksi talven pahimpiin pakkasiin, tuuliin ja tuiskuihin.

phytomerkuorinta.jpg

”Mikään huulimeikki ei näytä hyvältä rohtuneilla huulilla”

Videon huulimeikissä Minna käytti pohjustuksena Guerlainin KissKiss Liplift –huultenpohjustustuotetta, joka valmistaa huulet huulipunalle tehden niistä tasaiset. Voidemainen, täyteläinen ja notkea koostumus, sekä neutraali läpikuultava sävy auttavat tehostamaan huulipunan sävyä ja huulet ovat tasaiset ja silkin pehmeät. Huulipuna on nyt helppo levittää huulille ja pitkäkestoinen paikallaan pysyvä puna on taattu.

Rajaukseen Minna käytti IsaDoran väritöntä huultenrajauskynää, joka estää huulipunan karkailun yli huulirajojen, tehden samalla huulistasi täyteläisemmän näköiset. Tämä on todella helppo- ja monikäyttöinen rajauskynä, koska voit käyttää sitä minkä sävyisen huulipunan kanssa tahansa. Jos haluat huulimeikkiin lisää intensiivisyyttä, kannattaa silloin valita huulipunan sävyyn sopiva rajaus jolla värität myös huulen.

Huulipunana käytettiin Isa Doran Twist-up Matt Lips mattapinnan jättävää huulipunaa kierrettävässä kynäpakkauksessa. Lopputulos on samettisen matta ja koostumus on intensiivinen ja kestävä. Huulipuna sisältää kosteuttavia ja suojaavia aineosia, eikä kuivata huulia. On myös hyvä muistaa, että kaikki Isa Doran tuotteet ovat hajusteettomia.

huulimeilkkituote.jpg

Mikäli haluat huulimeikin, joka kestää varmasti aamuun asti, valintasi on Max Factorin Lipfinity huulimaali. Sivele puhtaille huulille ensin valitsemasi sävy, jonka jälkeen lisää vielä vaha. Vahaa voit lisätä tarpeen mukaan päivän aikana. Pakkauksesta löytyy molemmat tuotteet. Jos tämä ei kestä piiiitkäää iltaa, niin ei mikäänJ.

mflipfinity.jpg

Nyt vain rohkeasti käyttämään värejä fiiliksen mukaan!

Aurinkoista viikkoa toivotellen,
Satu
#satumaisenkaunis

Satu Ylitalo

Kirjoittaja Satu Ylitalo

Lisää kirjoittajalta Satu Ylitalo