Skip to main content

Osassa Prismoja on useita kokonaistarjontaa vahvistavia etumyymälöitä. Näin on myös meillä Seppälässä. Meillä on yhteensä liki 20 etumyymäläliikettä ravintolamaailmoineen tuomassa asiakkaille lisäpalveluja.

Tärkeintä toki meillä on, että Prisma-myymälä itsessään on toimiva ja odotukset täyttävä kokonaisuus, mutta sopivan lisämausteen tarjoomaan tuovat mm. ravintolat, kampaamo, apteekki, lasten puuhapaikka sekä suutari.

Meillä on Seppälässä pitkät perinteet osan etumyymälöitä kanssa, mutta paljon tuli myös uutta tarjontaa uuteen Prismaan. Tuttuja toimijoita on Prisman Puuhapaikka, Suutari, Silmäasema, Prisma Parturi-kampaamo, Kultajousi, Apteekki, Elisa, Life sekä Ravintolamaailman Presso, Hesburger ja Buffa. Ravintolaa on lisäksi uudessa täydentänyt myös uusi lounassalaatteja tarjoava Urbanfarm. Tuttujen toimijoiden lisäksi tarvitaan myös aina jotain uutta ja sitähän meillekin tuli melkoisesti.

Uusia etumyymälöitä meillä on Seppälässä Musti ja Mirri, Pelaamo, Timanttiset, Instrumentarium, DNA, Sonera, Nanso, Lastentarvike, Hockeybase sekä maaliskuussa toiminnan aloittanut Fonum. Eli kaikkinensa meillä hoituu Prismassa käynnin ohessa lukematon määrä muidenkin asioiden hoitoa aina puhelimen näytön vaihdosta vaikka koiran trimmaukseen.

Etumyymälöiden lisäksi muita oheispalveluja on mm. tapahtumalipunmyynti sekä SmartPost -automaatti. Vuoden 2017 loppupuolella kokonaisuutta tulee vielä vahvistamaan kauppakeskus Seppä, joka rakentuu kiinni Prisma kiinteistöön ja näin tarjoaa asiakkaille jatkossa ison ostoskokonaisuuden vaativaankin shoppailun nälkään.

Seppälästä T.S.E.M.P.P.I. – terveisin,

Mikko Junttila
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

 

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila