Skip to main content

Vaajalan S-marketin yhteyteen avatun ABC CarWashin asiakkaat ovat riemastuneet pesutapahtumaan sisältyvästä väri-iloittelusta.

Auton käyttäminen pesussa ei yleensä saa ihmisiä hymyilemään leveästi. Pesun toivotaan kestävän mahdollisimman vähän aikaa. Autossa sisällä taidetaan yleensä näpräillä puhelimia, kuskin toivoessa hiljaa mielessään, että tekniikka pelaa tälläkin kertaa moitteettomasti ja tuulilasin kohdalla niin harja kuin kuivurikin nousee ylös niin kuin kuuluukin.

Vaajalassa homma meneekin ihan eri tavalla. Keskimaan uusimman ABC CarWashin valttikorttina on alan paras ja uusin teknologia, joka takaa paitsi hyvän lopputuloksen (siis puhtaan ja kiiltävän auton), myös elämyksen itse tapahtuman aikana.

Auton päälle laavamaisesti valuva  pesuvaahto sekä korkeapainesuuttimista sumumaisena levittäytyvä vesi vaihtavat väriään siniseksi, purppuraksi, punaiseksi, vihreäksi ja keltaiseksi. Led-valojen värileikin ansiosta autossa ei edes muista omistavansa puhelinta, saati että malttaisi ottaa sen käteensä. Ja pesuhallikammoinen unohtaa heittämällä pelkonsa tapahtumaa ihmetellessään. Hallista ulos ajaa hyväntuulisia asiakkaita, jotka ihastelevat näkemäänsä, toivovat operaation kestävän pidempään ja vertailevat kokemuksiaan viereisen S-marketin käytävillä. Kuten eräs naisasiakas osuvasti totesi, ”täällä olisi ihana käydä vaikka joka päivä”.

Harjat tekevät puhdasta jälkeä. 
Harjat tekevät puhdasta jälkeä.

Huuhteluvaihe, tällä kertaa vihreänä.
Huuhteluvaihe, tällä kertaa vihreänä.

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie