Skip to main content

Luonnollisuus ja rentous ovat tulleet viime vuosina yhä suositummaksi teemaksi hääpaikan kukkasomistuksessa. Sama luonnollinen tyyli näkyy nyt trendinä morsiuskimpuissa, joten on luonnollista, että samaa teemaa käytetään myös itse hääpaikalla.

Jäykästi sidotut symmetriset pöytäasetelmat juhlapaikalla ovat historiaa, ja hääpaikan somistamisessa suositaan pitkälti tee se itse -tyyliä. Tarjoilupöytään halutaan kuitenkin usein näyttävähkö, ammattilaisen sitoma asetelma tai kimppu. Vuokraamme Mestarin Kukassa mm. buffetpöydän asetelmiin maljakoita ja jalallisia lasiastioita.

kaunis kukka-asetelma

Juhlavieraiden pöytää kukitetaan esim. yksittäisillä maljakoihin laitetuilla kukilla. Varsinkin neilikat ja harsokukka ovat tässä tarkoituksessa suosittuja. Maljakoiksi voidaan käyttää vaikkapa pieniä lasisia piltti- tai muita purkkeja. Lasipurkkien ympärille voidaan kietaista vaikkapa pitsiä, juuttinarua tai satiininauhaa oman häätyylin mukaan.  Myös pienet kimput sopivat juhlavieraiden pöytiin.

Erilaiset köynnökset ovat tämän kesän ehdoton hitti. Niillä voidaan koristaa niin juhlavieraiden pöytää, hääparin pöytää, tarjoilupöytää, kylttejä jne. 

viher köynnös

Saa nähdä, tulevatko maailmalla häissä suositut kukka- ja viherkaaret suosituiksi myös suomalaisissa häissä. Ainakin erilaisia valokuvausseiniä on nähty jo runsaasti viime vuosina Suomessakin.

Jos juhlapaikan somistukseen liittyvä idea tai sen toteutus mietityttää, annamme mielellämme vinkkejä!

upea pöytäasetelma

kaunis kukka-asetelma juhliin

Niina Malmberg

Kirjoittaja Niina Malmberg

Lisää kirjoittajalta Niina Malmberg