Skip to main content

Enenevissä määrin kotitalouksissa lajitellaan kaikki eri jätteet ja tuodaan niitä kauppoihin. Meillä on kauppana iso vastuu monen eri jakeen vastaanottamisessa ja olemmekin päättäneet tehdä sen mahdollisimman helpoksi.

Tulitpa sitten autolla, fillarilla, bussilla tai kävellen, meillä on hyötykeräyspiste helposti saavutettavissa joko ulkona tai sisällä. Sisällä meillä on hyötykeräysalue, johon voit palauttaa pullot, paperin, muovin, pahvin, lasin, metallin, pienet kodinkoneet, data-laitteet, puhelimet, lamput, paristot ja mustekasetit.

Lisäksi ulkona on isojen kodinkoneiden vastaanottoalue ja laaja keräysalue autoileville asiakkaille. Kyseiselle alueelle voi palauttaa paperia, pahvia sekä muovia. Laitteet on tehty isojen määrien kierrättämiseen, joten sinne on helppo mennä ja tulla.

Sisällä oleva keräyspiste sijaitsee kiinteistön pohjoispäässä Prisman Puuhapaikan vieressä ja ulkona oleva piste puolestaan on sijoitettu ABC mittarikentän taakse. Seuraamme aikaa kierrättämiseen liittyen ja tulemme tarjoamaan asiakkaille aina ajanmukaisen kierrätyskokonaisuuden.

Seppälästä T.S.E.M.P.P.I. – terveisin,

Mikko Junttila
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

 

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila