Skip to main content

Leikkokukkakimput ja -asetelmat ovat nousseet vuosi vuodelta yhä suositummiksi perinteisten joulukukkaistutusten, sekä muiden jouluisten ruukkukukkien rinnalle. Jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain niin perinteisen punaisen ystävälle kuin valkoisesta joulusta haaveilevalle.

Jouluisiin leikkokimppuihin sopivat hyvin leikkoamaryllikset, hyasintit, orjanlaakerin marjanoksat, kuismanmarjanoksat, neilikat, skimmiat sekä lukuisat muut kukat. Vihreistä joulutunnelman parhaiten saa erilaisilla havuilla, sekä hopeanhohtoisella eucalyptuksella. Joulukotia voi myös sisustaa yksittäisillä leikkokukilla, esimerkiksi ilexin eli orjanlaakerin marjat ovat yksistäänkin maljakossa tyylikkäitä.

Leikkokukat kestävän lajista riippuen kauniina noin viikon, jotkut jopa parikin viikkoa, joten voit jo hyvissä ajoin ostaa leikkokukat joulukotiisi ja nauttia niistä. Voit tilata meitä etukäteen juuri sinun kotiisi sopivat joulukukat tai tulijaiskukat; näin varmistat parhaan saatavuuden. Sidomme joulunaikaan myös runsaasti valmiskimppuja Mestarin Kukassa, joten valmiitakin kimppuja löytyy aina viemisiksi.

Niina Malmberg

Kirjoittaja Niina Malmberg

Lisää kirjoittajalta Niina Malmberg