Skip to main content

Ravintolapalvelut ovat tuttu näky niin kauppakeskuksissa kuin hypermarketeissa. Perinteisten ravintolamaailman palveluiden lisäksi myös myymälöiden omat take-away -lounasvaihtoehdot ovat lisääntyneet matkan varrella. Ruokailuhetki voi olla työporukan, ystävien tai perheen yhteinen hetki, jossa on mukava istahtaa alas ja hengähtää päivän kiireiltä, mutta toisinaan voi myös nopeus nousta päätöksen teon kriteereissä korkealle, jolloin on kätevä napata mukaan jokin take-away -vaihtoehto.

Prisma Seppälä ravintolamaailma on ollut koko sen historian ajan erittäin pidetty ja vilkas kokonaisuus. Uuteen Prismaan toivottiin ravintolaankin jotain pientä lisäystä. Uuden Prisman ravintolamaailmassa on tuttujen Hesburgerin, Presson ja Buffan lisäksi myös uusi konsepti Urbanfarm – salaattibaari. Uusi ravintolamaailma on osoittautunut hyvin suosituksi ja selvästi se on monelle paikka, jossa kohdataan joko työn tai vapaa-ajan merkeissä tuttuja tai tuntemattomia.

Uusi ravintolamaailma tarjoaa laajoilla aukioloajoilla 350 asiakaspaikkaa ja neljä erityyppistä ravintolaa erilaiseen nälkään tai vaikka kahvitteluun viihtyisässä tunnelmassa. Ravintolamaailmassa ja koko Prismassamme on tarjolla myös asiakkaille ilmainen langaton netti ”free wifi”, jota näyttää monet hyödyntävän lounaspalavereissa. Yhtenä erikoisuutena meillä voit myös kahvittelun lomassa seurata esim. parturi-kampaamon non-stop hiustenleikkausvuoronumeroa.

Ravintolamaailman lisäksi Prisma tarjoaa myös mukaan nopeasti napattavia lounasvaihtoehtoja myymälässä. Pikakassan läheisyyteen on tuotu take-away -valikoima, mikä on valikoitunut asiakkaiden toiveista. Tarjolla on juomia, patukoita, leipiä, rahkoja ym. Tämän lisäksi palvelutorilta saa vakiohinnoiteltuja lämpimiä lounaita sekä salaattibaarista oman mielenmukaisia vaihtoehtoja. Nopea asiointi on varmistettu pikakassalla tapahtuvalla nopealla maksulla.

Lounas on päivittäinen tapahtuma, johon usein liittyy kohtaamisia tai pikainen nälän taltuttaminen. Prisma tarjoaa molempiin tarpeisiin hyviä vaihtoehtoja.

Seppälästä T.S.E.M.P.P.I. – terveisin,

Mikko Junttila
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila