Skip to main content

Mikä osasto on sinusta se kaikkein tärkein, kun valitsette ruokakauppaa? Hedelmät, vihannekset, leipä tai kenties ruokatori? Luonnollisesti myymälät ovat aina kokonaisuuksia ja erilaiset tarpeet saattavat muuttaa näkökulmaa, mutta olemme pohtineet ja tulleet siihen tulokseen, että erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto on hyvin tärkeä tuoteryhmä, joka vaikuttaa merkittävästi asiakkaan kokemaan laatuun koko myymälän osalta. Tämä on myös ohjannut tekemistämme ja kiinnitämme tällä hetkellä erityisen paljon huomiota HeVin kuntoisuuteen, valikoimaan sekä tuoteosaamiseen.

Halutessamme tarjota asiakkaille aina paras mahdollinen ja tasalaatuinen kokemus hedelmä- ja vihannesosastolla, kohtaamme muutamia eri haasteita, joiden kanssa painimme arjessa ja pyrimme löytämään parhaita käytäntöjä, joilla ne ratkotaan. Ne kohdistuvat pääosin laajaan valikoimaan, suurien volyymien hallintaan, henkilöstön osaamiseen, toiminnan tehokkuuteen ja näiden kaikkien yhdistämiseen.

Tavoitteemme on tarjota aina paras mahdollinen hevi osasto. Tämä tarkoittaa meillä hyvää tavaravirtojen hallintaa, ennustamista ja suunnitelmallisuutta, jotta onnistumme varmistamaan oikean henkilöstöresurssin. Lisäksi opetelemme enenevissä määrin parhaita käytäntöjä, joilla varmistamme kustannustehokkaimmat toimintamallit laatua vaarantamatta. Tärkeimmät seikat ovat osaava ja innostunut henkilöstö sekä oikeat tavaramäärät.

Laadukas ja näyttävä myymälä on meidän joukkueelle tärkeä asia ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja parantaa asiakkaan kokemaa laatua kauppareissulla. On ilo todeta koko henkilökuntamme aktiivinen, iloinen ja osaava ote tekemisessä, joka mahdollistaa toiminnan jatkuvan parantamisen ja asiakkaalle hyvä laadun.

#hevinomaista
#sinulleparasta
#kaydaanyhdessakaupassa
#tanaanparemminkuineilen

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila