Skip to main content

Asiakkaille on tärkeä saada myymälästä perusostosten lisäksi toisinaan jotain inspiroivaa, uutta ja ideoita antavaa spontaania, joko kotiin, mökille tai vaikka työpaikalle. Yksistään se ei riitä, että meillä on kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima. Tärkeää on, että valikoima seuraa aikaa ja antavat myös virikettä niin arkeen kuin juhlaan.

Prisman valikoimat itsessään ovat pääosin keskitetysti rakennettuja kokonaisuuksia, joita me pyritään yksikössä toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Keskitetty hankinta ja valikoimatyö mahdollistaa sen, että saamme aina ajankohtaisia trendien mukaisia tuotteita tarjolle oikeaan aikaisesti ja edulliseen hintaan.

Myymälän virikkeellisyys on meille tärkeä asia. Meillä on noin sata erilaista ajankohtaa seuraavaa esillepanopaikkaa, joissa on aina tuotteita kauden parhaaseen aikaan tuomassa ideoita ja inspiroimaan esim. sisustamaan kotia tai vaikka laittamaan ruokaa ajankohtaisista raaka-aineista.

Päivittäistavaraoissa tästä on yksi esimerkki kuukausittain vaihtuvat satokauden tuotteet hedelmä ja vihannesosastolla, joka on lisännyt voimakkaasti kyseisten tuotteiden kulutusta. Käyttötavaroissa puolestaan tästä on hyvä esimerkki kuukausittain vaihtuvat ajankohtaiset kukat, joissa on aina tarjolla ajankohtahuomioituna parhaat laadukkaat tuotteet.

Me teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että myymälämme tarjoaa ideoita arkeen ja juhlaan.

Seppälästä T.S.E.M.P.P.I. – terveisin,

Mikko Junttila
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

 

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila