Skip to main content

Asioinnin helppous sekä luotettava toiminta ovat meille tärkeä asia, vaikkakin toisinaan helpommin sanottu kuin tehty. Tuotteiden kilpailukykyisestä hinnasta huolehtiminen on puolestaan teknisesti helppo suoritus, mutta asiat taustalla, jotka mahdollistavat halvat hinnat, eivät enää olekaan niin yksinkertaisia. Myymälän kustannustehokas toiminta on avain halpaan hinnoitteluun. Olemme tehneet jo vuosia sen eteen töitä, että voimme tarjota halvan hintatason, mutta vielä pitää vain vaihtaa tiukempaa kampaa.

Aiheesta tekee haastavan se, että haluamme minimoida meille toiminnasta aiheutuvat kustannukset niin että henkilöstömme tai asiakkaan tyytyväisyys eivät heikkene. Mitä neuvoksi?

Tänä vuonna otamme vielä entistäkin vahvemmin koko 220 päisen työryhmämme mukaan kehittämään toiminnastamme suoraviivaisempaa. Tavoitteenamme on toden teolla poistaa kaikki pienetkin rösöt ja epäkohdat tehokkaan ja oikea-aikaisen tekemisen tieltä. Meille on tärkeä voida mahdollistaa tasalaatuinen ja luotettava toiminta myös silloin, kun asiakasmäärät ovat ylimmillään. Tämä on mahdollista vain hyvän suunnittelun kautta ja kohdentamalla vuoden mittaan resursseja viisaasti.

Meille on tärkeää, että myymälässä asiointi on mukava kokemus myös silloin, kun on ruuhkaa. Se aina toisinaan tuntuu asiakkaista vaikealta ymmärtää, miten on mahdollista, että joskus on tuotteita loppu tai pahvia hyllyssä enemmän kuin myyntituotteita, mutta totuuden nimissä on tunnustettava, että kun yhdenaikaisesti pyritään hakemaan tehokkaita toimintamalleja ja laadukasta palvelua, joskus yhtälö tuntuu mahdottomalta.

En ole pyytämässä ymmärrystä epäsiistille esillepanolle, vaikkakin sekin voi toisinaan olla mahdollista. Päinvastoin haluan kertoa, että teemme hartiavoimin töitä niin fyysisesti kuin henkisesti sen eteen, että voimme tarjota asiakkaille päivittäin parasta palvelua niin arjessa kuin juhlassa.

Seppälästä T.S.E.M.P.P.I. – terveisin,

Mikko Junttila
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila