Skip to main content

Syksyn saapuessa ja sään viiletessä mieli tekee siirtyä sisätiloihin askartelemaan ja kotoilemaan. Järjestimme Mestarin Kukan syksyn ensimmäisen pajan sisustuskranssi-teemalla. Tarkoituksena oli sitoa kranssit ihanista kuivamateriaaleista, jotka ovat kukka-alalla tämän hetken kovin trendi. Trendi taisi lähteä alunperin upean isosta pampaheinästä joka on edelleen hyvin suosittu. Sisustuksessa käytetään nyt pampaheinän lisäksi muitakin heiniä, kuivakukkia ja -oksia, erilaisia kuivia lehtiä kuten palmunlehtiä. Kuivakukkia käytetään nyt myös leikkokukkakimpuissa lisänä elävien kukkien rinnalla, mutta myös pelkät kuivakukista sidotut kimput ovat upeita.

Kranssipajaamme olimme valinneet materiaaleiksi mm. erilaisia heiniä, limoniumia eli ikiviuhkoa eri väreissä, puuvillan oksia, viljoja, jänönheinää, lotuksen sekä unikonsiemenkotia sekä eucalyptusta. Kranssi sidottiin mustaan tai valkeaan metalliseen renkaaseen. Illan aikana syntyi erilaisia mitä upeampia kransseja!

Illan tarjoilusta vastasi Mestarin Herkun keittiö ja Laura upeilla luomuksillaan. Toivoimme tarjoiluun syksyteemaa ja sitä saimmekin. Herkkujen lisäksi tarjoilimme lämmittävää Teeleidin teetä, eikä mitä tahansa teetä vaan tee haudutettiin teenlehdistä sidotuista teekukista! Teeleidin Teekukkia löytyy muuten Mestarin Herkun puolelta myynnistä!

blank

blank

Jos pajamme jäi välistä ja kranssi tekisi mieli askarrella niin tarvikkeet löydät meiltä kukkakaupalta. Meiltä löytyy metallisia kranssipohjia, mutta kranssipohjan voi askarrella itse myös vaikkapa pajusta (muista jokamiehenoikeudet pajun oksia kerätessäsi). Ja jos kranssin askartelu ei innosta niin meiltä löytyy myynnistä valmiina Mestarin Kukassa tehtyja kransseja. Kranssin voit tilata myös toiveidesi mukaan. Ihanaa syksyn jatkoa ja kohta siirrytäänkin sitten askartelemaan jouluisia kransseja kun havut tulevat pikkuhiljaa taas ajankohtaisiksi 🙂

blank

blank

blank

Niina Malmberg

Kirjoittaja Niina Malmberg

Lisää kirjoittajalta Niina Malmberg