Skip to main content

Marketti muuttuu modernimmaksi sekä sisä- että ulkotiloiltaan juhannukseen 2020 mennessä.

Keljon Prisman tammikuun alussa alkaneen uudistuksen punaisena lankana on rakentaa yhdessä parempi Prisma asiakkaiden kanssa. Marraskuussa 2019 tehdyn asiakkaiden toivekyselyn tulokset alkavat jo konkretisoitua – ensimmäisenä avautui täysin uudistunut Ruokatori.

– Ruokatorimme sai merkittävästi lisää tilaa: se muuttui kymmenmetrisestä jopa 18 metrin pituuteen. Uusi, merkittävästi monipuolisemmalla valikoimalla varustettu palvelutiskimme mahdollistaa entistä paremmin asiakastoiveiden huomioimisen ja tuoreen lähiruoan esilletuonnin. Nämä kaikki ovat asiakkaidemme toiveita, jotka nyt toteutamme, päivittäistavaran myyntipäällikkö Juuso Tyyskä iloitsee.

Asiakastoiveiden mukaisesti Keljon Prismaan rakentuu pääsiäisen avajaisiin mennessä japanilaisen ravintolaketju Itsudemon Sushibar, Fazerin jauholeipomo ja kukkiensidontapalvelu Ilona. Tammi- ja helmikuun aikana tehdyistä päivittäis- ja kulutustavarahyllyjen muutoksista on tiedotettu joka päivä opasteilla.

– Isoimmat siirrot on tehty öisin, jotta olemme mahdollisimman vähän asiakkaiden tiellä. Lisäksi isoimpien asiakasvirtojen aikana perjantaisin ja viikonloppuisin meillä on ollut henkilökuntaa puhtaasti opastamassa, jotta ostoslistoilla olevat tuotteet varmasti löytyvät. Kaiken takana on vilpitön ajatus rakentaa yhdessä parasta Prismaa, Tyyskä toteaa.

Tapakset

Raikas, näyttävä ja paikallinen Ruokatori

Uudistuneen Ruokatorin valikoima on laajentunut perinteisistä liha- ja kalatuotteista kattamaan myös grilli-, juusto-, tapas-, jälkiruoka- ja pitsaherkkuja.

– Juustovalikoimamme on tällä hetkellä erittäin laaja: siihen kuuluu 24 erilaista pehmeää ja kovaa juustolajiketta. Täysin uutta valikoimaa ovat myös herkulliset tapakset oliiveineen, munakoisoineen, paprikoineen, hummuksineen ja ilmakuivattuine kinkkuineen kertoo ruokatorivastaava Tiina Lehto hymyillen.

– Uutena tuotteenamme on myös itsepalvelupitsa, eli teemme pitsan valmiiksi ja asiakas paistaa sitä kotonaan 8 minuutin ajan. Toinen uutuus on maustebaari, josta asiakas voi valita lihalle, broilerille ja kalalle haluamansa kuivamausteen tai marinadin. Myös kaikki Ruokatorin taustatilat uusittiin kylmäkalusteineen, uuneineen sekä varasto- ja käsittelytiloineen energiatehokkuusasiat huomioiden.

Paikallisuus näkyy Keljossa esimerkiksi siinä, että Prisma tarjoaa neljän paikallisen kalastajan pyyntisaalista, laukaalaisen Pohjoisahon tilan viljapossua sekä muuramelaisen pientilan rotukarjan naudanlihaa.

– Viiden viikon aikana Ruokatorimme remontoitiin visuaaliseksi, kauniisti valaistuksi ja yksityiskohdiltaan mietityksi – esimerkiksi tapakset ovat esillä välimerellisyyttä henkivissä saviastioissa. Esillepanoihin ja kausituotteisiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota, Lehto kertoo.

– Näkymä hedelmä- ja vihannesosastolta Ruokatorille muuttuu, kun Itsudemon Sushibar avataan ja osaston katto viimeistellään tummine kattosäleikköineen sekä moderneine valaistuksineen. Parhaillaan meneillään on juomaosaston ilmeen uudistaminen. Pääsiäiseen mennessä sisätilat ovat kokonaan valmiit ja sen jälkeen remonttimme siirtyy myymälän ulkotiloihin, Juuso Tyyskä jatkaa.

Juuso Tyyskä

Uusi, 18 metriä pitkä ja merkittävästi monipuolisemmalla valikoimalla varustettu palvelutiskimme mahdollistaa entistä paremmin asiakastoiveiden huomioimisen ja tuoreen lähiruoan esilletuonnin, päivittäistavaran myyntipäällikkö Juuso Tyyskä iloitsee.

Prisman parkkitilat uusiksi, pihaan myös CarWash

Keljon Prisman ulkotilojen miljöö ja pihapiiri uusitaan juhannukseen mennessä. Tällä hetkellä pihaan pääsee kolmesta liittymästä: Kylmälahdentieltä, tontin keskiosasta sekä parkkihallin suunnasta.

– Marketin julkisivu saa ilmeenkohotuksen, mutta isoin muutos on liittymien ja parkkitilojen selkeyttäminen. Juhannuksesta eteenpäin Prismamme pihaan pääsee kahdesta liittymästä, parkkialue asfaltoidaan uudestaan ja parkkiruuduista tule leveämpiä. Uutena palveluna pihaamme tulee kahden pesukoneen ABC CarWash, kertoo Prismajohtaja Tommi Viitanen.

Prisman pihassa oleva ABC-automaattiasema säilyy, mutta rakennetaan uudelleen vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Samalla myytävien polttonestelaatujen määrä kasvaa. ABC CarWash sijoittuu nykyisen mittarikentän ja Prisman väliselle tontille.

 

Faktaa: Keljon Prisman uudistus

  • Keljon Prisman remontti alkoi tammikuussa 2020 ja valmistuu pääsiäiseksi myymälän sisätilojen osalta.
  • Uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 4,4 miljoonaa euroa.
  • Keljon Prisma on avattu lokakuussa 1994. Vuonna 2005 sitä laajennettiin lähes kolmanneksella, 10 000 neliön kokoiseksi.
  • Lue myös: Keljon Prisman historian suurin uudistus
Katja Ruokamo

Kirjoittaja Katja Ruokamo

Lisää kirjoittajalta Katja Ruokamo