Skip to main content

Uuden Prisman avajaiset toivat koko toukokuun täyteen erilaisia tapahtumia. Aloitimme huhtikuun lopussa Vappu-teemalla, josta polku lähti rakentumaan äitienpäivä-teeman kautta kohti lähiruokaa ja herkuttelua. Äitienpäivänä koristelimme kaikille äideille nimikoidut kakut, ja ananakset kuorittiin valmiiksi asiakkaan pyynnöstä.

Entisessä Seppälässä ei erityisesti korostettu tapahtumallisuutta tai erilaisia teemaviikkoja. Toiminta on pyritty pitämään aina virtaviivaisena, simppelinä ja näin ollen myös tehokkaana. Olemme kuitenkin oppineet, että uusien elämyksien luominen ei ole tehokkuuden esteenä. On vain pidettävä huolta perusprosessin sujuvuudesta, niin mukaan voi sekoittaa myös vähän erilaisia päiviä.  Pienet lisämausteet arkisella kauppareissulla ovat odottamatonta lisäpalvelua.

Saimme asiakkailta kiitosta tapahtumistamme avauksen yhteydessä ja erityisesti lähiruoka- ja herkutteluviikot nousivat puheenaiheeksi. Meillä kävi lähiruokaviikolla yli 30 paikallista tavarantoimittajaa esittelemässä omia tuotteitaan Seppälän Prismassa. Hienon tapahtuman takia tämän tyyppistä toimintaa toivotaan meiltä myös jatkossa.

Lähiruoka on arvokas asia niin meille, asiakkaille, kuin tuottajille itselleen. Pidetään tätä asiaa yhdessä pinnalla ja näin samalla huolehditaan kehittyvästä maakunnasta.

Hyvää kesää!

Terveisin,
Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila