Skip to main content

Torstaina 2.6. kävin tutustumassa Jyväskylän Kodin Terran Omistajapäiviin. Mikä ihmeen Omistajapäivä? Se on neljän päivän mittainen tapahtuma, jossa kaikki S-Etukortin omistajat saavat 5-15% alennuksia erilaisista Kodin Terran tuotteista. Minusta tämä tapahtuma on hyvä juttu, sillä näin asiakasomistajat saavat omistajuudelleen vastinetta ja uusia hyödyllisiä työkaluja vaikkapa pihan kunnostukseen kesäkelien ollessa parhaimmillaan. 

sisäänkäynti

Aamupäivällä tapahtuma alkoi rauhallisesti ja suuremmilta ruuhkilta vältyttiin. Kiertelin rauhassa tutustuen erilaisiin alennuksiin.

käytävä

Erilaiset alennuskyltit olivat aseteltu selkeästi tuotteiden läheisyyteen, mikä helpotti hahmottamaan kyseisten tuotteiden alennusprosentit.

ruohonleikkuri  

Varsinkin puutarhapuolella oli paljon -15% alennuksia.

kesäpuutarha

Kukat olivat kauniisti aseteltuja ja valikoima oli laaja. Teki mieli ostaa Pelargonia-amppeli omalle parvekkeelle.

maalit

Jos kesämökin tai omakotitalon maalaaminen on suunnitteilla kesäksi, Kodin Terrassa on hyvin runsaat maali- ja maalaustarvikevalikoimat, eli jokaisen maalarin unelma. 

saunatavarat

Minusta mukava yllätys oli saunatarvikkeiden runsaus ja näihin tuleva -15% alennus. Kesähän on saunomisen parasta aikaa. 

Noutopihan puomi

Noutopihalle johtavan tien reunalla oli paljon tuotteita, joita on helppo nostaa vaikkapa peräkärrin kyytiin. 

lautatavara

Noutopihan halli on iso, jonka sisään mahtuu paljon rakennustarvikeita, mm. lautatavaraa.

käsineet

Jokaiselle työmiehelle ja viherpeukalolle oli suuri valikoima erilaisia työhanskoja.

kassa

Mielestäni Kodin Terra Jyväskylän omistajan edut ovat hyvät ja valinnanvaraa todella paljon. Täällä käydessä huomaa aina tarvitsevansa jotain. Ensimmäinen päivä sujui rauhallisesti, mutta viikonlopun voisin olettaa olevan kiireisempi, kun ihmisillä on enemmän vapaa-aikaa. Suosittelen käymään vilkaisemassa!

PS: Kodin Terran verkkokaupasta on mahdollisuus tilata tuotteita kotiin kuljetuksella! 😉

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa