Skip to main content

Sain maanantaina 30.5. tehtäväksi käydä tutustumassa uuteen Seppälän Prismaan. En ollut ennen tätä päivää ikinä käynyt kyseisessä Prismassa, sillä löydän tarvittavat palvelut lähempää. Lisäksi minulla ei ole vain yksinkertaisesti ollut aikaa käydä tutustumassa. Maanantai oli hyvä päivä, sillä pystyin käymääm Prismassa vielä “viimeisen kerran” ilmaisella bussikuljetuksella. Seppälän Prismalla oli avajaisten kunniaksi tarjolla ilmainen bussikuljetus keskustan ja Prisman välillä kuukauden ajan. Minusta tämä on hyvä tapa tuoda jokaiselle mahdollisuus käydä tutustumassa Prismaan. Maanantai-aamupäivänä kävelin siis Keskimaan konttorilta Vapaudenkadulle ja nousin bussin kyytiin. Bussilla kesti noin 10 minuuttia, kunnes saavuimme Prisman pihalle. Huomasin heti että merkinnät “väliaikaiselle” bussipysäkille oli tosi selkeät ja parkkipaikka-alueella oli leveämmät parkkiruudut. 

Prisma ulkoa

 

parkkipaikkaneuvoja 

Parkkipaikalla kysyin apua liikenteenohjaajalta, joka ohjasi autoja sisälle Prisman parkkihalliin. Hän neuvoi minua kävelemään keskimmäiseen osioon parkkihallia ja menemään ylös liukuportaista. 

aikataulu

Sisälle päästyäni oikealla näkyi Prisman Ravintolamaailma, josta tuttujen yritysten logot pilkottivat, kuten Buffa, Hesburger ja Presso. Huomasin ilokseni, että myös harvinaisempi yksilö Urbanfarm oli liitetty joukkoon. Ravintolamaailman sisustus oli modernin oloinen ja lapsiperheet ruokailivat ravintoloiden pöydissä.

presso

Pressossa oli hyvät ruokatarjonnat ja kiva sisustus.

hesburger

Hesburgin pisteellä kävin syömässä  3 juustohampurilaista, sillä maanantaina alkoi Keskimaan juustohampurilaiskampanja ja postasin tästä kuvan Keskimaan Facebook -tilille. Tällaiset “minitehtävät” on hauskaa vaihtelua. 

buffa salaattipöytä

Kävin myös tutustumassa Buffan tarjontaan ja salaattipöytä näytti houkuttelevalta. 

urbanfarm

Urbanfarm oli tuntemattomampi ravintola minulle, mutta tarjonta näytti hyvälle.

kassat

Prisman kauppapuoli oli iso ja laaja valikoimaltaan, joten uusilla asiakkailla tuotteiden etsimisessä voi mennä hiukan aikaa. Onneksi Prismaan on kuitenkin sijoitettu hyvät opastetaulut.
PS. S-kanavalta löydät muuten näppärän hyllyväliopasteen 😉

avajaistarjous karkki

Kaupassa oli klo 12 aikoihin aika paljon vilinää ja karkkihyllyllä ihmiset täyttelivät karkkipussejaan. Prismalla on 31.5 asti avajaistarjous, jossa 1kg karkkia maksaa 3,99. 

paisto

Leipäpuoli sekä paistopiste olivat laajat ja hyvin varustellut. Leivät ja leivokset näyttivät hyviltä.

kalatiski

Kaupan takalaidassa oli pitkä Palvelutori. En osaa arvioida monta metriä tämä tiski on, mutta se oli vaikea saada kokonaan samaan kuvaan. 

 kesäpuoti

Se, mikä erityisesti kiinnitti minun huomioni kukkaihmisenä oli Kesäpihan hyvä kukkatarjonta. Siellä oli kukkia erilaisille harrastelijoille erilaisilla värivalikoimilla.

jääkaappi

Seppälän Prisma on tunnettu laajasta elektroniikkatarjonnastaan, sillä elektroniikkaa löytyi jääkaapista peleihin sekä televisioista pienelektroniikkaan. Täältä ainakin löytää kaiken tarvittavan samasta kaupasta. 

pysäkki

Kierrettyäni Prisman lähes läpikotaisin, voisin todeta, että minusta Seppälän Prisma on hyvin varusteltu, laajavalikoimainen ja asiakaspalvelu oli kaikinpuolin ystävällistä.  Oli kiva käydä tutustumassa Prismaan ja voisin tulevaisuudessa käydä täällä mahdollisesti isompien ostosten yhteydessä.

Keskimaa

Kirjoittaja Keskimaa

Lisää kirjoittajalta Keskimaa