Skip to main content

Arvaan, että melko moni on joskus törmännyt tilanteeseen, jossa banaanilaatikot on kiireen keskellä avattu asiakkaalle ns. ”tarjolle” ja banaanit ovat märkien muovien seassa. Tämä on ollut tilanne myös meillä nykyisessä Prismassa. Olemme testanneet asiaa, saaneet asiakkailta palautetta sekä ideoita ja päätyneet toteuttamaan asian toisin uudessa Prismassa. Jos vielä haluat nauttia märistä banaaneista, käy nopeasti hakemassa omasi. Kohta niitä ei enää saa, ainakaan Seppälästä.

Banaani on koko perheen kestosuosikki ympärivuotisesti. Sitä myydään meillä n. 1000kg päivässä. Tämän määrän esillepano on omanlainen ponnistus päivittäin, jotta kaikki halukkaat saavat ko. tuotetta. Emme ole ihan päivittäin tässä onnistuneet tai ainakaan esillepano ei ole ollut aina ihan parhaalla mahdollisella tolalla. Uudessa Prismassa tulee olemaan erikseen tähän tarkoitukseen suunniteltu banaanipöytä, johon saadaan kerralla ladattua runsas esillepano. Sen lisäksi, että tuote on näin näyttävästi esillä, niin sen ostaminen on huomattavasti helpompaa kuin ennen. Ei enää märkiä muovipusseja tai banaanilaatikoita, vaan tuote hyvin esillä ja pidämme huolen, että sitä on riittävästi.

Tämä pieni suuri asia on yksi esimerkki siitä, miten olemme lähteneet kohtaamaan haastetta tehdä hyvästä paras. Olemme kuulleet paljon asiakkailta palautetta erilaisista asioista ja epäkohdista, jotka tulisi kaupassa ottaa huomioon ja tämä on yksi niistä.

Tulkaahan tutustumaan uuteen banaanipöytään, kun avaamme kaupan vapun seutuvilla. Nyt kun käytte meillä kaupassa kevään aikana nykyisessä, niin voitte kiinnittää vielä huomioita nykyiseen esillepanoon ja yllä mainittuun kosteusongelmaan.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila