Skip to main content

Hypermarkettien yhteyteen rakennamme jatkuvasti kaupassa käynnin ohella käytettäviä palveluja, kuten apteekkeja, ravintolamaailmoja, ja parturi-kampaamoja. Näistä kaikista palveluista meillä on kokemusta jo pidemmältä ajalta, ja nämä kaikki palvelut löytyvät myös uudesta Prisma Seppälästä.

Parturi-kampaamomme on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt uusien palvelujen myötä lisääntyneen asiakasvirran johdosta. Tällä hetkellä meillä suosituimmaksi palveluksi on ylivoimaisesti noussut hiustenleikkaukset ilman ajanvarausta.

Tehtävämme on helpottaa omistajiemme arkea heille sopivilla palveluilla, joista NON-STOP -hiustenleikkaus on oiva esimerkki. Tällä hetkellä hiustenleikkaukseen pääsee toisinaan suoraan ovelta, ja jos jonoa on kertynyt niin keskimäärin 10-30 min odotusajalla pääsee jo palveltavaksi.

Odottavan aika on tunnetusti pitkä ja näin ollen olemme pyrkineet tekemään odotusajan mahdollisimman mukavaksi. Vuoronumeron etenemistä voi seurata mm. kahvilassa sekä halutessaan myös omalla mobiilipäätteellä. Mobiilivuoronumero on täysin uusi palvelu, jota ei ole aikaisemmin ollut käytössä. Lisäksi toimme kampaamoon pari iso televisiota sekä aulaan, että pesupaikalle, jotta aika kuluisi rattoisammin.

Mobiilivuoronumeron lisäksi meillä voi myös varata ajan sähköisesti kampaamon verkkosivuilta. Pyrimme jatkuvasti pohtimaan asiakkaan arkea helpottavia ratkaisuja Prisman eri palveluissa, jotta asiointi olisi mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja viihtyisää. Tavoitteenamme on tehdä elämästä mukavampaa kauppareissu kerrallaan.

Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä
#sinulleparasta #uusiprisma #kaydaanyhdessakaupassa

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila