Skip to main content

Prisma Seppälässä on sen pitkän historian ajan ollut parturi-kampaamo. Olemme kiinnittäneet aina huomiota edullisen hinnan lisäksi ajankohtaiseen ja osaavaan tekemiseen, olipa sitten kyseessä trendikkäät kampaukset tai klassiset hiustyylit. Tänä päivänä meillä palvelee yhdeksän asiakaspaikan parturi-kampaamo, joka on sen reilun viisivuotisen historian aikana kasvanut niin kovalla tahdilla, että tilat alkavat käydä ruuhkapäivinä ahtaaksi.

Uusin ja koko ajan suurempaan rooliin kasvava palvelu parturi-kampaamossamme on NON-STOP palvelu, jossa meille voi tulla ilman ajanvarausta hiustenleikkaukseen. Toiminta on kehittynyt ja asiakkaiden määrä lisääntynyt tasaisesti joka rintamalla, mutta leikkaukset ilman ajanvarausta ovat kasvaneet omalla tasollaan. Nykyään jo yli puolet palveluita ostaneista asiakkaista tulee meille ilman ajanvarausta. Tämä on toiminut myös oivana tapana tarjota asiakkaalle mahdollisuus tutustua uuteen palveluntarjoajaan. Palaute on ollut positiivista kaikkinensa kampaamon toiminnan kehittymisen myötä. Ongelmana tällä hetkellä on vain läpäisy nykyisissä tiloissa.

Testiryhmä kävi testaamassa nykyisen parturi-kampaamomme ja lopputulos oli selvä. Uuteen Prismaan todellakin tarvitaan tämä palvelu ja entistä laajempana. Tulemme tekemään uuteen Prismaan kampaamon, jossa kasvatamme asiakaspaikkojen määrää yli puolella. Tilat tulevat myös tarjoamaan asiakkaalle ainutlaatuisen sujuvan NON-STOP palvelun, jossa voi vaikka lähteä kahville ravintolamaailmaan ja seurata vuoronumeron etenemistä joko omalta mobiilipäätteeltä tai kahvilan seinässä näkyvästä vuoronumerosta. Lisäksi myös kampaamossamme on huomioitu liikuntarajoitteisuus pesupaikalla, johon voi tulla myös pyörätuolissa. Tilan perälle tulee oma rauhallinen tila ripsi- ja kynsiasiakkaille. Aulan odotustila tulee olemaan viihtyisä TV-ruutuineen. Tilasta tulee hyvin viihtyisä ja palvelun tulisi olla sujuvaa, kun puitteetkin sen nyt mahdollistaa.

Parastahan on kuitenkin se, että sama tuttu hiusalan ammattilaistiimi on teitä vastassa myös uudella puolella. Vahvistamme rivejä tälläkin rintamalla muutamalle uudella ammattilaisella. Tervetuloa tutustumaan palveluun huhti-toukokuun vaihteessa!

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila