Skip to main content

Asiakkailta tuli meille muutamia kymmeniä toiveita, että kaikki gluteenittomat tuotteet sijoitettaisiin uudessa Prismassa yhteen paikkaan. Toiveista huolimatta emme pysty toteuttamaan tätä asiaa aivan täysimääräisesti, mutta nykytilanteeseen on luvassa paljon parannusta. Pakasteissa ja leipomotuotteissa kaikki gluteenittomat tuotteet sijoitetaan yhteen paikkaan. Teollisissa elintarvikkeissa sijoitamme kaikki gluteenittomat tuotteet mahdollisimman selkeästi samalle hyllylle kyseisen tuoteryhmän yhteyteen. Kannattaa katsoa testiryhmä testivideo aiheesta. Se havainnollistaa varsin hyvin ajatuksen.

Tämä on haastava aihe, kuten monet muutkin erityisruokavaliotuotteet. Kaikkien eri tuotteiden sijoittelu esillepanoihin tällä perusteella tekisi esillepanosta varsin hajanaisen. Hyvä tapa tunnistaa esim. gluteeniton tuote hyllystä on etiketissä merkitty iso G kirjain.

Tervetuloa tutkimaan meidän gluteenittomien tuotteiden valikoimia, ja jos ei tuotteita löydy, niin kysykää meiltä, me autamme mielellämme etsimään oikean tuotteen.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila