Skip to main content

Täysin uudistuneen Jyväskylän Kodin Terran nelipäiväiset avajaiset saivat erityisesti viikonloppuna liikkeelle niin sankat joukot, että Palokanorrella liikenne tuppasi ajoittain ruuhkautumaan. Fiilis pysyi kuitenkin korkealla, ja Terran uusi ilme sai osakseen paljon kehuja ja kiitosta. Uuden ajan Kodin Terra on tehty tarjoamaan ideoita, inspiraatiota ja ratkaisuja suurissa ja pienissä kodin ja kesämökin muutoksissa. Avainasioita ovat asiakkaan huomioiminen, loppuun saakka viety asiantunteva palvelu sekä myymälän siisteys ja ajankohtaisuus. Luvassa on rautaisia kohtaamisia.

 
Täysimittaisen muutoksen kokeneen Jyväskylän Kodin Terran peruspalikoita ovat rautainen palvelu, helppo asiointi, selkeät esillepanot, laajat valikoimat, hyvä saatavuus sekä vertailun kestävät hinnat.

Avaralta palvelualueelta löytyvät kaikki sisustuksen tuotemallit, esimerkiksi laatat, lattiamateriaalit ja kylpyhuonetuotteet, samoin maalit sekoituskoneineen sekä kodintekstiilit, kuten matot ja verhot. Tarjolla olevat, aina ajankohtaiset valikoimat on helppo kartoittaa ja tuotteiden vertailu onnistuu kätevästi. Matalat kalusteet helpottavat asiakkaan ja myyjän kohtaamista: myyjä löytää asiakkaan ja asiakas löytää myyjän ongelmitta, kun hyllyjen yli saa helposti katsekontaktin.

blank 
Ruben, Noel, Marius ja Kevin halusivat tulla Terran avajaisiin nikkaroimaan linnunpönttöjä kotipihaan.
– Myymälän ilme on muuttunut todella paljon, ehdottomasti positiiviseen suuntaan, kommentoi nelikon kanssa puuhastellut Johanna Hannuksela.

blank 
Palvelualueen keskellä on palvelupiste. Siitä, tai ainakin hyvin läheltä, löytyy aina myyjä avuksi ostovalintojen tekemiseen.

Asiakkaita palveleva myyntipäällikkö Arto Kumpulainen totesi, että Kodin Terran tehtävä on rohkaista aloittamaan remontti pienin suurin muutoksin. Inspiraatiota Terrasta on helppo hakea.

– Pienillä ja edullisilla ratkaisuilla voi saada kotiin tai kesämökille paljon uutta ilmettä. Maalaaminen, tapetoiminen tai lattian uudistaminen ei ole kovin vaikeaa, kunhan saa matkaan selkeät ohjeet, oikeat materiaalit ja hyvät välineet. Isommissa projekteissa, esimerkiksi keittiöremonteissa, kannattaa ehdottomasti hyödyntää meidän kokeneiden keittiösuunnittelijoidemme ammattitaitoa, Arto vinkkasi.

Rakentajapalvelu ja noutomyymälä palvelevat ennestään tuttuun malliin.

blank 
Uudistuksen myötä on entisestään vahvistettu niitä tuoteryhmiä, joita asiakkaat Terrasta eniten hakevat.
– Esimerkiksi maaliosastomme on aivan valtava, Ilpo Niiranen esitteli.

Hän pitää omassa työssään tärkeimpänä asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltaista kartoittamista.
– Myyjän tehtävä on selvittää, mitä asiakas tarvitsee ja löytää hänelle tarpeita vastaavat parhaat ratkaisut. Ammattitaitomme kartuttamiseen on käytetty todella paljon työtunteja.

blank 
Tia ja Harri Rautio olivat etsimällä laattoja rakenteilla olevaan omakotitaloonsa.
– Täällä on hyvä valikoima, pariskunta kiitteli.
– Myymälä on nyt entistä huomattavasti selkeämpi, siistimpi ja modernimpi, Tia jatkoi.

blank 
Sisustajan on helppo vertailla eri vaihtoehtoja.

Mikäli remontointiin ei itsellä ole kiinnostusta, aikaa tai taitoja, Terran kautta löytyvät ammattilaiset avuksi.

blank 
Kesäpihalta löytyvät edelleen kaikki puutarhakalusteet, ruukut ja muut pihatarvikkeet.
– Puutarhakalusteissa polyrottinki jatkaa edelleen helppohoitoisuutensa ansiosta suosituimpana materiaalina, Lotta Pukarinen kuvaili.

Kesäpihan ulkoalueelle tulevat puutarhakasvit ja kesäkukat myyntiin lähipäivien ja -viikkojen aikana, kevään etenemisen mukaisesti.

blank 
Mallialueella on myymälävalikoimiin kuuluvissa tuotteissa käytävä- ja lokeronumerot, joiden perusteella tuote on löytyy kätevästi myymälän peräosasta.

blank 
Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet ovat yksi Terran vahvuuksista. Anne Sipilä poikkesi paikan päälle tutustumaan avajaistarjouksiin ja hakemaan samalla koiralle allergiaruokaa.
– Mallialueella tuotteet on laitettu niin houkuttelevasti esille, että tekisi mieli ruveta tekemään jotain remonttia, hän nauroi.

blank 
Sisäänkäynnin oikealla puolella viherkasvit sekä sesongeittain vaihtuvat kukat ovat saaneet lisää tilaa. Viherpeukalon kannattaa tutustua myös vierestä löytyviin, varsin kattaviin siemen- ja sipulivalikoimiin.

blank 
Maarit Salmelainen oli etsimässä tietyn kokoista hyllylevyä.
– Olen aina saanut täällä hyvää palvelua, hän kiitteli.

Terran uudistus saa häneltä – harkinta-ajan jälkeen – täydet pisteet.
– Ensin ajattelin, että onpa hirveä, kun kaikki oli eri paikalla kuin ennen. Mutta nyt, kun olen useamman kerran käynyt, niin olenkin muuttanut mieleni ja todennut, että onpa siisti, trendikäs ja selkeä.

Taustalla näkyy keittiöiden mallialue, joiden yhteydessä ovat nyt myös keittiömyyjien työpisteet.

blank 
Tuotteiden löytämistä helpottavat hyllypäätyjen selkeät opasteet.

blank 
Kansainvälisen hankintayhteistyön ansioista valikoimiin on saatu uusia ja edullisia tuotemerkkejä, muun muassa Lux Tools. Merkin alla on monenlaista tavaraa, letkuliittimistä pöytäsahaan.

blank 
Grillikauppa kävi viikonlopun aikana kuumana. Vaihtoehtoja on tarjolla jokaiseen tarpeeseen, halusipa kaasu-, hiili- tai sähkögrillin.  

blank 
Ainakin mökillä pitää useimpien asiakkaiden mielestä sauna lämmittää puilla. Jos kiukaan hankinta on ajankohtaista tänä kesänä, kannattaa Terran valikoimat käydä tsekkaamassa.

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie