Skip to main content

Kuokkalan S-marketin asiakkaat ovat päässeet ensimmäisinä Jyväskylässä ostoksille uuden S-market -ilmeen mukaiseen moderniin myymälään. Torstain kakkukahvittelun jälkeen avajaishulinat jatkuvat lauantaina lasten päivällä.

– Tarjoamme asiakkaillemme entistä viihtyisämmät myymälätilat ja paremman ostokokemuksen. Myymälä on saanut täysin uudennäköisen, raikkaan, valoisan ja modernin ilmeen, jota ei voi olla huomaamatta heti, kun astuu porteista sisälle. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan, marketpäällikkö Mira Pekkarinen kutsuu.

Hedelmäosastolle torimaista ilmettä antavat puukalusteet ja -laatikot, joissa tuotteet pääsevät hienosti esille. Ensimmäisenä vastaan tulevat satokausituotteet.

S-marketin valikoimiin on saatu uudistuksen myötä yli 1 000 uutta tuotetta.

Erityisen paljon asiakkaita on ilahduttanut uusi paistopiste, josta saa tuoreita leipomoherkkuja päivittäin.

Paistopisteen viereisistä uuneista leijailee myymälään houkuttelevia tuoksuja. Jenny Pasanen oli ehtinyt paistaa avajaispäivän muutaman ensitunnin aikana yksinomaan voisilmäpullia jo 350 kappaletta.

Ulla Nieminen ja Marika Mäkinen nostelivat joulukoreja uusien pakastekalusteiden päälle.
– Nyt on helpottunut olo, kun remontti on saatu valmiiksi ja päästään palvelemaan asiakkaitamme häiriöittä. Uudistuksen lopputuloksesta olemme saaneet ihan hurjasti kehuja, on niin siistiä ja hienon näköistä.

Kiitosta asiakkaat ovat antaneet myös siitä, että uudet kylmäkalusteet ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Sirpa Paatelainen tutkaili lankahyllyllä sopivaa lankaa vastasyntyneen lapsenlapsen junasukkiin.
– Myymälä vaikuttaa oikein selkeältä ja valoisalta. Alussa joutuu tietysti vähän etsimään tuotteita, mutta siinä auttaa Foodie.fi, josta löydän myymälän valikoiman ja etsimäni tuotteen hyllypaikan kätevästi. Paistopiste on ihan ehdoton ja käytän mielelläni myös itsepalvelukassoja.

Selkeyden lisäksi Sirpa Paatelainen kertoi arvostavansa ruokakaupassa edullista hintatasoa.
– Asioin myös Keljon Prismassa, mutta saan täältäkin kaikki tarvitsemani, kävelymatkan päästä.

Uusi valaistus, hyllypäätyjen puupinnat sekä avarat käytävät mukavoittavat ostoksilla käymistä.

Minttu Lindell kertoi poikkeavansa Kuokkalan S-marketiin ostoksille vähintään muutaman kerran viikossa, usein päivittäinkin.
– Tosi hyvältä näyttää. Erityisesti tykkään siitä, että käytävät ovat leventyneet. Mahtuu vaunujenkin kanssa kääntyilemään, hän kommentoi.

Valikoimien laajentuminen on myös hyvä asia.
– Täältä löydän hyvin pitkälti sen, mitä meidän perheensä yleensä tarvitaan.

Valikoimien kasvu näkyy poikkeuksellisen hyvin kalahyllyllä, joka on liki tuplaantunut.
– Otamme edelleen mielellämme vastaan tuotetoiveita, joita myös toteutamme niin paljon kuin mahdollista, Eini Manninen ja Mira Pekkarinen lupaavat.

Pikaiseen nälkään S-marketista saa eväät parissa minuutissa: sisääntuloporttien tuntumasta take away-kylmähyllystä vaikkapa salaatti, kolmioleipä ja smoothie, kahvikoneesta lämmintä juomaa ja palanpainikkeeksi kourallinen pähkinöitä oman maun mukaan. Sitten kurvaus itsepalvelukassalle maksamaan. Kätevää.

Juomaosasto on todella edustava. Jatkuvasti suosiotaan kasvattavat pienpanimo-oluet ovat saaneet kunniapaikan.

Uudistuksen valmistumista juhlistettiin kakkukahvitarjoilulla, jossa avustivat SPR:n talkoolaiset. Kakkupaloja oli kylmiössä varattuna kaikkiaan kaksi tuhatta.

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie