Skip to main content

Uusi Prisman on startannut kesään vauhdilla ja näin ollen myös kesätyöntekijöillä on ollut lennokas startti uuden Prismamme tiimissä. Tänä kesänä meillä on yhteensä n. 100 nuorta kesätöissä Seppälässä. Heistä noin puolet on töissä koko kesän ja toinen puolikas on lyhyemmistä jaksoista koostuvalla työelämään tutustumisjaksolla.

On ilo huomata, miten kesätyöntekijät ovat ottaneet uudet työt haltuun ja muodostavatkin näin hyvän osan eri tiimejä.

Kesätyöjaksot vaihtelevat muutamasta kuukaudesta työelämään tutustujien kahteen viikkoon. Näin ollen työjakson ollessa varsin lyhyt, tulee perehdytyksen olla tarkoin harkittu intensiivikurssi ja kohdennettu eri ryhmille oikein. Jos työhön tulee kahdeksi viikoksi, koko kesäksi tai pidemmäksi aikaa, niin käydään aina läpi samat Prisma Seppälän ja Keskimaan perusasiat, mutta työsuhteen jatkuessa pidemmäksi, tulee perehdytykseen lisää syvyyttä tehtävien mukaan ja lisäksi meillä on käytössä Keskimaan yhteinen keskitetty perehdytys, jossa syvennytään kassatyön, hyllytyksen sekä asiakaspalvelun perusteisiin.

Kesätyö on myös ollut monelle vakituiselle työntekijälle ovi kaupan maailmaan pidemmäksikin aikaa. Itsekin tuli aikanaan aloitettua kaupan työt kesätöillä S-Market Siilinjärvellä.

Hyvää kesää!

Terveisin,
Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila