Skip to main content

Tällä viikolla oli tarkoitus kuvata #testiryhmä’n kanssa muutama testausvideo teiltä tulleiden ideoiden aiheista. Kuvaukset saatiin pakettiin, mutta ongelmaksi muodostui tällä kertaa tekniikka. Ääniä ei saatu kuulumaan hyvin, mutta tällä viikolla yritämme uudestaan uudella kalustolla. Voihan se olla, että jos olisimme tämän alan ammattilaisia, niin tämä sujuisi vähän näppärämmin. Tästä se kuitenkin lähtee ja kohta saadaan ensimmäinen toimiva video kuvattua. Haastamme itsemme oppimaan myös tässä asiassa ja vuoden päästä olemmekin jo kohtuullisella tasolla videoiden tuottamisessa ja some -maailmassa.

Teiltä saadut ideat uudesta Seppälän Prismasta on nyt jaettu 16 osioon ja lisäksi on vielä oma nippu sekalaisia. Aiheita on aina salaattibaarista ja paistopisteestä ostosvaunuihin sekä lähiruokaan. On ollut mukavaa havaita se, miten kokonaisvaltaisesti olette tulkinneet Prisman palvelukokonaisuutta. Ei ollut oikeastaan aihealuetta, johon ei jotain ehdotusta olisi tullut. Näiden ideoiden avulla pääsemme tekemään #sinulleparasta Prismaa.

Ideointi verkossa jatkuu edelleen. Varsinainen arvonta -osuus, jossa palkittiin yksi mukana olleista ideoijista 1000€:n ostosrahalla uuteen Prismaan, päättyi 11.10.15. Voittajaksi osui Kouvalaisen perhe Jyväskylästä. Voiton kunniaksi he lahjoittavat puolet summasta Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n lapsille. Kouvalaiset toivoivat, että uuteen Prismaan tulisi myös nykyisessä Prismassa palveleva puuhapaikka lapsille ja vanhemmille sekä nopeampi kulku elintarvikeosastolle.

Olen kovasti pohtinut mahdollisuutta tuoda puuhapaikka myös uuteen Prismaan. Se on ollut kovin suosittu nykyisessä myymälässämme ja se mainittiin ideakilpailussakin jopa huikeat 223 kertaa. Ajatus oli alun perin, että puuhapaikka on meillä Keskimaan 100 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi, mutta samalla olemme myös saaneet kokemuksia tästä palvelusta. Minulla on tämä asia edelleen suunnittelutilassa ja pyrin vastaamaan tähän toiveeseen mahdollisuuksien mukaan.

Nopeaa kulkua päivittäistavaraosastolle toivottiin Kouvalaisten lisäksi useassa viestissä, kuten myös  helppoa ja sujuvaa asiointia eri tavoilla. Tähän asiaan on kiinnitetty uudessa Prismassa erityisesti huomioita niin sisä- kuin ulkotiloissa. Uudessa Prismassa on 4 eri sisäänkäyntiä, joista on yksi erityisen lähellä nimenomaan elintarvikkeita. Kun auton ajaa pihalla uuden Prisman kaupungin puoleiseen Ahjokadun parkkiin, niin matkaa päivittäistavaraosastolle tulee lyhimmillään n. 90 metriä. Uusi Prisma on kooltaan kohtuullisen kookas, mutta silti olemme pyrkineet tekemään siitä helpon ja mukavan asioida, niin pienissä lounasostoissa kuin suuremmissa lapsiperheen tarpeissa.

Terveisin,

Mikko

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila