Skip to main content

Viikonloppuna juhlistettiin S-marketin uudistusta yhtä aikaa Laukaassa, Saarijärvellä, Suolahdessa ja Viitasaarella. Suolahdessa myymälän koko kasvoi liki kolmanneksella. Avajaistunnelmissa asiakkaita ilahduttivat erityisesti avartuneet käytävät, laajentuneet valikoimat, pidentyneet aukioloajat sekä uusi paistopiste.

img_7387.jpg
Uudistuksen myötä S-marketin sisääntuloportit on poistettu, ja silmien eteen avautuu ensimmäiseksi torimainen hedelmä- ja vihannesosasto. Osa kalusteista ei ennättänyt valmiiksi paikalleen avajaisviikonlopuksi, eli lähipäivinä ilme kohenee edelleen.

20190412_111600.jpg
Avajaiskahvit ja -tarjoukset houkuttelivat perjantaina paikalle väkeä niin paljon, että välillä kassajonot venähtivät peräseinään asti. Useammasta suusta kuului ihmettelyä siitä, miten S-marketin avaus sai suolahtelaiset suurella joukolla liikkeelle.
Kassat ovat nyt uudella paikalla myymälän laajennusosassa, joka oli aiemmin Alkon liiketilaa.

img_7449.jpg
Johanna Pohja huolehti siitä, että hedelmä- ja vihannesosastolla pöydät ja hyllyt pysyivät täysinä koko avajaispäivän ajan.
– Asiakkaat ovat olleet todella iloisia ja hyväntuulisia, jakaen paljon kiitoksia uudistuksesta. Moni on sanonut, että ihan kuin olisi saatu Suolahteen ihan uusi kauppa.

img_7413.jpg
Keskimaassa kehitetään palveluja ja kuunnellaan herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita. Niinpä Suolahden S-marketiin tehtiin uudistuksen yhteydessä odotettu ja toivottu paistopiste.
– Asiakkaat ovat paistopisteestä todella iloisia. Meiltä saa nyt paikan päällä paistettuja uunituoreita herkkuja viikon jokaisena päivänä, aamusta iltaan. Moni asiakas on ihastellut uunista leijailevaa ihanaa, kuulemma kylän parasta tuoksua, Marita Kurvi kertoi.
– Minulla olisi ollut vapaapäivä, mutta en malttanut pysyä poissa näin mahtavana päivänä, hän tunnusti.

img_7440.jpg
Aila ja Vesa Takala iloitsivat S-marketin laajentuneista valikoimista.
– Tavaraa on tullut selvästi lisää. Tykkäämme myös siitä, että myymälän yleisilme on väljentynyt ja selkeytynyt. Ennen käytävät olivat paljon ahtaampia, mutta nyt mahtuu hyvin liikkumaan.

img_7447.jpg
Merja Hänninen ja Anni Pernu herkuttelivat avajaisten kunniaksi tarjotulla täytekakulla yhdessä Titan ja Lotan kanssa.
– Tytöt tykkäävät käydä kaupassa, joten harvoin tänne pääsee yksistään, Anni Pernu nauroi.

Pernun perheelle S-market on pääasiallinen ruokakauppa.
– Tosi hienoa, että kauppaa on laajennettu ja tuotteet saatu paremmin esille. Älyttömän hyvä asia on myös aukioloaikojen pidentyminen tunnilla iltaisin. Se tulee helpottamaan meidän elämää, Anni Pernu ennakoi.

img_7431.jpg
– Olemme saaneet valikoimiin yli tuhat uutta tuotetta. Uutuuksista esimerkiksi kasviperäiset sekä sokerittomat jogurtit ovat olleet oikeita hittejä, Nina Salminen esitteli.

img_7481.jpg
Asiakasomistaja- ja S-Pankki-asioiden hoitamista varten avajaisissa paikalla oli palveluneuvoja Satu Hoskari. Palveluneuvoja on myymälässä tavattavissa seuraavan kerran huhtikuussa 30.4. sekä toukokuussa 6.5., 14,5., 20.5. sekä 28.5. kello 11-17.

img_7478.jpg
Puolisen vuotta sitten Lievestuoreelta Suolahden S-marketiin päälliköksi siirtynyt Kari Hokkanen arveli suolahtelaisten yltäneet hänen pitkän päällikköuransa ennätykseen avajaisten kävijämäärässä.
– Aivan mahtava fiilis, sekä asiakkailla että henkilökunnalle, Kari kiteytti.

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie