Skip to main content

Hypermarkettien ja ostoskeskusten yhteyteen on useissa eri kohteissa ympäri Suomen rakennettu parkkihalleja, osa niistä on kylmiä ja osassa taas on lämmöt. Varustelutasosta riippumatta ne ovat aina osoittautuneet olemaan asiakkaiden mieleen, joko varjona helteellä tai auton sulattelussa talvella.

Meillä ei tähän asti ole ollut mahdollisuutta tätä tarjota Seppälässä, mutta asiakkaiden toiveiden ja tontin luoman mahdollisuuden myötä uuteen Prisma Seppälään on saatu lämmin pysäköintitalo, jossa on reilu 350 autopaikkaa sekä oma fillariparkki. Halli on valoisa ja avara. Se on maalattu kirkkailla väreillä sekä valaistu ledvaloin.

Uuden Prisman pysäköintihalliin tulee ajoreitit kahdesta suunnasta, Vasarakadun suunnasta tontin eteläpäästä sekä nykyisen myymälän kohdalta Ahjokadun puolelta. Sisäänajoreitit tulevat korostumaan isoilla opasteilla, jotta ne on helppo löytää. Valitettavasti emme saa Ahjokadun liittymää vielä käyttöön uuden Prisman avaukseen, mutta se tulee käyttöön myöhemmin syksyllä 2016.

Jotta halliin saadaan mahdollisimman sujuva liikenne ja asiointi soljuaa, päätimme laittaa halliin värillisillä ledval-ilmaisimilla varustetun pysäköintiruutukohtaisen opastusjärjestelmän. Näitä on joissain halleissa Suomessa, mutta vielä näihin törmää harvemmin.

Pysäköintihallista on kaksi eri sisäänkäyntiä Prismaan, joko hissillä, liukutasolla tai rappusilla. Lisäksi aulaan tulee pankkiautomaatti, runsaasti ostosvaunuja sekä tilavat wc-tilat. Sähköautoille tulemme rakentamaan oman parkkialueen halliin, jossa voi ladata autoja.

Kyllä olisi tämän talven tammikuun pakkasille ollut hyvä olla tämmöinen halli, mutta sitten ensi vuonna ei haittaa vaikka vähän pakastaisi enemmänkin.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila