Skip to main content

Lähiruoka ja siihen liittyvät asiat ovat tällä hetkellä monien asiakkaiden, bloggareiden ja asiantuntijoiden huulilla. Myös meidän Uusi Prisma -hanke sai asiakkailta paljon toiveita ja ideoita liittyen lähiruokaan. Meillä on tällä hetkellä Prisma Seppälässä noin 30:n eri lähituottajan tuotteita valikoimassa ja heidän kauttaan meille tulee myyntiin yhteensä noin 250 tuotetta.

Asiakkaat ovat yhä enemmän kiinnostuneita tuotteiden alkuperästä, valmistusmaasta, valmistusolosuhteista ja käytetyistä raaka-aineista. Näin ollen myös lähellä tuotetut maakunnan omat maut ovat nousseet viime vuosien aikana keskusteluun. Oman maakunnan lähituottajat ja heidän tuotteensa ovat meille Prisma Seppälässä tärkeä asia.

Tulemme Prisman uudistuksen myötä lisäämään lähiruokaa valikoimaan. Erityisesti leipäosastolla tulemme panostamaan lähellä leivottuihin tuotteisiin. Paistopisteeseen valmistamme paikallisella leipomoyhteistyöllä uusia erikoisuuksia, jollaisia ei ole ennen Prismassa nähty!

Haluamme olla aktiivinen kumppani lähituottajien kanssa eri tuoteryhmissä ja varmistaa, että asiakas saa odotuksiaan vastaavaa valikoimaa uudesta Prisma Seppälästä. Tiesithän, että niin Seppälässä kuin muissakin Keskimaan kaupoissa, lähituottajien tuotteet merkitään logolla, jossa lukee ”Makuja maakunnasta”. Niistä tunnistat lähellä tuotetun tuotteen.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila