Skip to main content

Isoissa ostoskeskuksissa tai esimerkiksi Prisman kaltaisessa hypermarketissa on laajat valikoimat ja paljon erilaista kaupallista tarjontaa. Positiivisten palautteiden ja satojen toiveiden myötä on tullut selväksi, että nykyisessä Seppälän Prismassa kokeilussa ollut Puuhapaikka on ollut erittäin tervetullut lisä kaupan palveluihin.

Kun kysyimme asiakkailta mikä tekee sinulle parhaan Prisman, niin yksi toivotuimpia asioita oli, että Puuhapaikka säilyy. Kävijämäärät nykyisessä puuhapaikassa vaihtelevat useista sadoista vajaaseen sataan kävijään per päivä. Päivittäin tulee edelleen paljon perheitä, jotka ovat vasta kuulleet palvelusta ja tutustuvat tähän ensimmäistä kertaa. Olemme kysyneet asiakkailta millaisia kokemuksia heillä on ollut, ja palaute on poikkeuksetta hyvin positiivista. Kokeilussa veimme palvelun totuttua pidemmälle tarjoamalla ilmaisen puuhapaikan päivittäin vaihtuvalla ohjelmalla, josta todella löytyy jotain niin perheen taaperoille, leikki-ikäisille kuin vanhemmillekin. Leikkipaikassa on myös vaihtuvaa ohjelmaa eri teemoilla eri vuodenaikoina.

Tässä kokeiluvaiheessa olemme pitäneet palvelua kohtuullisen rajoitetusti avoinna keskiviikosta lauantaihin ja toiveena onkin ollut, että aukioloaikaa saataisiin pidemmäksi. Palvelutarjonta on ollut hyvin pitkälle leikkipaikan ohjelman ja lelujen sekä aktiviteettien varassa ja näin ollen myös palveluihin on tullut toiveita.

Nykyinen puuhapaikka toteutettiin melko pienillä kustannuksilla nykyiseen Prismaan, koska tiedettiin elinkaaren olevan kohtuullisen lyhyt. Olen päättänyt, että uuteen Prismaan tulee vastaava puuhapaikka, joka tullaan toteuttamaan pykälän verran paremmalla palvelukokonaisuudella. Pohdinnassa on mm. synttärihuone, omat wc-tilat, värikkäät leikkipaikkaan soveltuvat lattiat ja pintamateriaalit sekä entistäkin viihtyisämpi nurkkaus vanhemmille. Suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja lupaan, että uuteen puuhapaikkaan tullaan panostamaan niin, että se on jokaisen lapsiperheen mieleen. Myös aukioloaikaa tullaan laajentamaan nykyiseen verrattuna. Katsotaan mitä kaikkea kivaa me tilaan keksitäänkään!

Terveisin,
Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila