Skip to main content

ABC kylmäasema löytyy nykyään jo lähes jokaisen isomman marketin pihasta. Polttoaineen myynti on hyvin merkittävä osa palvelevaa market-yksikköä kuten Prismaa. Polttoaineet ovat yksi myydyimpiä tuotteita Prisman tontilla ja näin ollen ko. alueen palveluiden tulee olla myös kunnossa ja vastata asiakkaiden tarpeita.

Meiltä on odotettu sujuvaa asiointia niin sisällä kuin piha-alueella ja näin ollen olemme päättäneet päivittää myös ABC -alueella eri palveluja. Mm. polttoaineiden mittarikenttä tulee kokemaan totaaliuudistuksen vielä kesän mittaan ja uudistuksesta päästään nauttimaan syksyyn mennessä. Enemmän mittareita mahdollistaa nopeamman läpäisyn ja sujuvan palvelun ja lisäksi myös tarjolla olevien polttoainelaatujen määrää ja valikoimaa tullaan tarkastelemaan laajempaan suuntaan.

Prisma Seppälän polttoaineenjakelu tulee nousemaan päivityksen myötä uudelle tasolle, joka vastaa asiakkaiden odotuksia palvelustamme. Monipuolisin polttoainevalikoima ja suurin mittarikenttä mahdollistavat polttoaineen sujuvan ostamisen kiireisinäkin päivinä.

Terveisin,
Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila