Skip to main content

Uuden Prisman viestintä lähti räjähdysmäisesti käyntiin. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille ideansa antaneille! Juuri tätä me tarvitaan, jotta voimme varmistua uuden myymälän vastaavan asiakkaidemme odotuksia. Tällä hetkellä on jo liki tuhat ideaa nettisivuillamme. Tuosta päästään taatusti nappaamaan käytäntöön asioita, kun nyt olemme hyvissä ajoin liikkeellä.

Aloimme kesällä suunnitella, miten otamme viestinnän haltuun liittyen uuteen Prismaan. Viestintähän on perinteisesti haastava taiteen laji ja ideoitakin oli meillä monenmoisia. Päädyimme kuitenkin porukalla yksimielisesti siihen, että haluamme toteuttaa tämä yhdessä asiakkaiden kanssa. Teillähän se paras tieto on siitä mitä uuteen taloon pitää tulla, jotta se on asiakkaalle mieluinen paikka asioida tulevat vuodet.

Samalla, kun päädyimme lanseeraamaan tällä hetkellä meneillä olevan ideakilpailun, päätimme myös koota Seppälän henkilökunnasta joukon innokkaita testiryhmäläisiä. Tämä testiryhmä voi matkan varrella testata käytännössä, jo nyt nykyisessäkin myymälässä, miten ideoita voidaan viedä käytäntöön. Testiryhmän elämää voit jatkossa seurata Keskimaan Prismojen Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä sekä osoitteessa sinunetusi.fi/uusiprisma. Lisäksi tulette kuulemaan meistä myös muissa valtamedioissa syksyn ja kevään mittaa.

Tähän asti on mennyt paljon aikaa suunnitellessa perusasioita, joilla varmistetaan myymälän isot linjat, mutta onpahan vaan mukava lähteä nyt syksyn aikana toden teolla viemään mm. näitä esiin tulleita asiakkaiden ideoita käytäntöön. Kuten aina, on meilläkin tässä alussa vähän käynnistelyn kankeutta saada somekanavat aktiiviseen #testiryhma -käyttöön, mutta tästä se lähtee, kunhan saadaan nyt ensin kerättyä vähän rohkeutta ja ensimmäisiä koeponnistuksia käyntiin.

Tästä on hyvä jatkaa kuluvaa viikkoa. Jään innolla odottamaan mitä kaikkia ideoita sitä vielä lähipäivinä ehtiikään tulla… Sen lupaan, että kun uusi Prisma avataan, voittajaa tulee kokemaan pienen yllätyksen, palkintorahojen lisäksi.

Terveisin,
Mikko Junttila
Keski-Suomen virallinen #halpuuttaja

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila