Skip to main content

Prisma Seppälän aulasta löytyy tällä hetkellä kahdeksan erilaista ostosvaunua ja kaksi eri korimallia. Meillä on kaksosille kahta eri mallia sekä yhdelle lapselle oma kaukalovaunu, autokärry. Lisäksi löytyy seniorivaunu, pyörätuolivaunu, kevyempi muovivaunu sekä perinteinen ostosvaunu. Ostoskorivalikoimassa on kannettava sekä vedettävä malli. Monipuolinen paketti kaikkinensa valittu, mutta edelleen tulee toiveita muutamista eri malleista.

Kaupan aulassa säilytettävien erikoisostosvaunujen osalta ongelma ei ole, etteikö niitä voi hankkia kustannusten näkökulmasta, vaan haaste on niiden säilyttäminen. Mitä enemmän on erilaisia malleja tarjolla, sitä suurempi tila niiden säilyttämiseen pitää olla, sillä harvoin eri mallit menee sisäkkäin jonoon.

Meiltä on vielä toivottu kahden lapsen istuttavaa autokärryä, lasten omaa pientä ostosvaunua sekä kehitysvammaiselle lapselle tarkoitettua omaa erikoisvaunua. Kahden istuttavan autokärrymallin hankinnalle ei ole oikeastaan mitään muuta estettä kuin niiden säilytys. Mitenköhän ne sijoittelisi, että pysyisivät järjestyksessä. Tätä pitää vielä pohtia, mutta myymäläkerroksen aulassa niille ei ole tilaa ainakaan nykyisillä paikoilla. Lasten pienessä ostosvaunussa ja kehitysvammaisen lapsen kanssa asiointiin suunnatussa erikoisvaunussa on sama ongelma, joka liittyy turvallisuuteen. Meillä on myymälässä liukutaso parkkihalliin, ja näihin vaunuihin ei ole saatavilla liukutasoon lukittuvia pyöriä.

Palautteiden johdosta tehtiin avauksen jälkeen lisäyksiä ostosvälinevalikoimaan. Otettiin vetokorit ja tilattiin lisää leikki-ikäisten kaksosten vaunuja. Lisäsimme myös näihin kaksosten vaunuihin omat infokilvet, joissa kerrotaan mihin käyttöön ne on, jotta ei menisi vääriin käsiin.

Osan erikoisvaunuja ongelma on se, että ne eivät tahdo palautua lähtöruutuun ja leviävät pihoilla tai parkkihalliin. Vaihtoehtona on pantillinen palautuspiste pyörätuoleille, seniorivaunuille sekä lasten eri vaunuille, mutta tämän on ajateltu olevan epämukavaa asioinnin helppouden näkökulmasta.

Valikoiman lisäksi on tärkeä myös puhtaus. Pesemme kaikki vaunut kahdesti vuodessa ja lastenvaunut kahdesti kuussa. Korit ja muut aina tarpeen mukaan, mutta useamman kerran vuodessa joka tapauksessa.

Tässä otteita meidän kärrymaailmasta. Mielenkiintoinen kokonaisuus, jota kehitämme asiakkaiden toiveiden myötä parempaan suuntaan.

Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä
#sinulleparasta #uusiprisma #kaydaanyhdessakaupassa

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila