Skip to main content

 Eilen kävin maistelemassa Jyväskylän Marttojen tarjoilemaa kakkua ja kahvia Palokan Prisman kunniaksi. Tänä aamuna juhliminen jatkui, ja kävin nyt kuulustelemassa Prisman työntekijöitä kotiprismani uudistumisesta, ja nappailemassa muutamia maistiaisia ruokakonsulteilta, jotka olivat tulleet esittelemään tuotteitaan.

Uudessa palokan Prismassa päivittäistavaravalikoima on kasvanut useilla sadoilla uusilla tuotteilla, ja lapsiperheet on nyt huomioitu entistäkin paremmin. Käyttötavarapuoli on hiukan tiivistynyt, mutta kaikin puolin Palokan Prisma on entistäkin napakampi kokonaisuus, joka tekee asioimisesta vieläkin helpompaa. Lisäksi Prismassa toiminnallisista syistä info tiskin ja pankin paikkoja on vaihdettu keskenään, joten Prismassa on helppo kulkea ja asioida.

blank

blank

blank

Huomenna juhlitaan vielä, tällä kertaa lasten päivien merkeissä! Silloin Prismassa on jaossa ilmapalloja ja hattaraa, ja paikalta löytyy koko sakki; Panda, Pellet, Onni Orava ja Apsi Apina. Lisäksi paikalla on kaksi Jypin pelaajaa jakamassa nimmareita.

Anni Virta

Kirjoittaja Anni Virta

Lisää kirjoittajalta Anni Virta