Skip to main content

S-market on uudistuksen valmistuttua Saarijärven paras ruokakauppa.
– Tykkään tästä kaupasta. Etenkin siitä, että hevi-osasto on uudistuksen myötä fressimpi ja saan kaikki mitä tarvitsen samalla kertaa laajasta valikoimasta, arvioi S-marketin vakiasiakas Tiina Mäkinen.
– Asiakas mietti, että pitääkö tänne jatkossa tulla korkokengät jalassa, kun on niin hienoa. Lupasin, että saa tulla niin korkkareissa kuin kumppareissakin, avajaisasiakkaita kassalla palvellut Anne Stenström kertoi.

img_7500.jpg
Virpi Moisio ja Anne-Mari Sipinen kertoivat uudistuksen olevan nyt viimeistä silausta vaille valmis. Runsautta, raikkautta, laatua ja ajankohtaisuutta korostavalle hedelmä- ja vihannesosastolle sekä uunilämpimiä suolaisia ja makeita herkkuja tarjoavaan paistopisteeseen saadaan vielä uusia kalusteita lähiaikoina, mutta kaikki tuotteet ovat jo omilla paikoillaan.
– Asiointia entisestään helpottavia uusia elementtejä on runsaasti. Olemme profiloineet myymälämme entistä vahvemmin Saarijärven parhaaksi ruokakaupaksi. Käyttötavarasta on poistettu heikosti liikkuneita tuotteita, jolloin päivittäistavaraan on saatu lisää tilaa ja valikoimaa, marketpäällikkö Anne-Mari kiteytti.

img_7530.jpg
– Remontin aikana oli vähän ahdasta, mutta näyttää hyvältä. Arvostan sitä, että kauppa panostaa energiatehokkuuteen. Vaikka kylmäkaapeissa on ovet, tuotteet tulevat hyvin niiden takaa esille, Tiina Mäkinen arvioi.
– Tykkään tästä kaupasta. Etenkin siitä, että hevi-osasto on uudistuksen myötä fressimpi ja saan kaikki mitä tarvitsen samalla kertaa laajasta valikoimasta, hän kiitteli.

img_7537.jpg
Satu ja Markku Aho olivat tyytyväisiä näkemäänsä, mutta kertoivat tutustuvansa paremmin uudistuneeseen S-marketiin rauhallisemmalla hetkellä myöhemmin.
– Mukavan leveät käytävät. Mahtuu hyvin kulkemaan kärryjen kanssa, Satu Aho kommentoi.

Pariskunta otti kantaa myös S-marketin hintatasoon.
– Muualla on kalliimpaa. Jonkun yksittäisen tuotteen voi löytää edullisemmalla hinnalla muualta, mutta laajemmin vertailtuna tämä on Saarijärven halvin kauppa.

img_7505.jpg
Kakkukahvittelun hoitivat paikalliset martat. Herkkumestareiden kakkuja Anna-Liisa Talaskivi ja Annikki Isosävi arvelivat kuluneen iltapäivään mennessä jo kymmenittäin.
– Välillä on ollut kahvittelijoita ruuhkaksi asti, martat kertoivat.

20190412_145838.jpg
Ruokatori on saanut täysin uuden, valoisan ja raikkaan ilmeen. Ruokatorilla on laajennettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti lihavalikoimaa, muun muassa pääsiäisen aikaan saatavilla on karitsaa sekä kesää kohti mentäessä erilaista grillattavaa. Torille järvikala tulee paikallisen luottokalastajan ansiosta lähivesistä.

img_7514.jpg
Ruokatorilla asiakkaita palvelevat Riina Parkkonen ja Mira Eerola ovat maaliskuussa aloittaneet seitsemän kuukautta kestävät Ruokamestarin erikoisammattitutkintoon tähtäävät opinnot.
– Olemme tosi innoissamme. Valmennuksessa vahvistetaan raaka-aine- ja tuoteosaamistamme sekä käydään läpi laajasti ruoanvalmistustapoja, Mira kertoi.

img_7522.jpg
Marketiin on saatu täysin uudet, ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla toimivat kylmäkalusteet, jotka säästävät tuntuvasti energiaa.
– Uudet kylmäkaapit ovat siistimpiä ja näyttävämpiä. Käytävät ovat puolestaan avarampia, ja moni asiakas onkin sanonut, että myymälä näyttää paljon aiempaa isommalta, Jaana Pelander totesi.

Asiakkaita hän kannustaa esittämään tuotetoiveita.
– Toteutamme niitä mielellämme, Jaana korosti.

img_7564.jpg
Anne Stenström on ollut osuuskaupassa töissä Saarijärvellä 38 vuotta.
– Nyt takana taitaa olla jo viides tai kuudes suuri uudistus. Uskallan sanoa, että nyt toteutettu muutos on asiakkaan näkökulmasta kaikkien aikojen onnistunein. Kassalla olen saanut palautetta, että meillä on kylän paras kauppa ja paras henkilökunta. Äsken yksi asiakas mietti, että pitääkö tänne jatkossa tulla korkokengät jalassa, kun on niin hienoa. Lupasin, että saa tulla niin korkkareissa kuin kumppareissakin.

img_7549.jpg
S-marketin kanssa saman katon alla palvelevat nyt myös apteekki sekä Silmäasema.
– Eikös ole kuin isompien kaupunkien kauppakeskuksissa, eräs asiakas huikkasi suunnistaessaan kohti ulko-ovea täysien ostoskassien kanssa. 

Kristiina Tammitie

Kirjoittaja Kristiina Tammitie

Lisää kirjoittajalta Kristiina Tammitie