Skip to main content

Hypermarketissa asiakkaalle tärkeää on sujuva ja helppo asiointi. Tähän vaikuttavat monet eri seikat, mutta yhtenä isona asiana voidaan pitää piha-aluetta sekä pysäköintialueita. Meillä tähän kokonaisuuteen kiinnitettiin erityisesti huomiota jo suunnitteluvaiheessa ja samassa yhteydessä päätettiin myös rakentaa parkkihalli talon eteläpäähän. Vaihtoehtona oli maatäyttö tai halli ja asiakkaiden toiveesta päädyimme rakentamaan parkkihallin.

Kiitosta aiheesta on tullut paljon ja kyllähän se mahdollistaa ympärivuotisen pysäköinnin ihanneolosuhteissa. Kun päätimme hallin rakentamisesta, päätimme samalla, että haluamme maksimoida sen käyttöasteen. Tähän liittyen halliin laitettiin myös pysäköintiruutukohtaiset valoilmaisimet, jotka osoittavat vapaat (vihreä) ja varatut (punainen) ruudut. Myös invaruudut erottuvat eri värillä (sininen).

Paikkoja on yhteensä n.360 joista 6 on invapaikkoja aivan sisäänkäynnin ja ostosvaunujen vieressä ja kolme on sähköautojen latausominaisuudella varustettuja. Halliin on ison kärryterminaalin lisäksi sijoitettu viisi ostosvaunujen jättöpaikkaa, jotta vaunut on helppo jättää lopuksi parkkiin lähelle autoa. Autojen lisäksi hallissa on paikka n. 50 fillarille, jotka on sijoitettu oven viereen valvottuun tilaan.

Hallista on kaksi sisäänkäyntiä myymälään, joissa molemmissa on hissit. Toisessa hissiaulassa on lisäksi meidän isot asiakas-wc tilat sekä inva-wc ja lastenhoitohuone. Yläkertaan on myös liukutaso samasta aulasta sekä Otto-automaatti. Myös erikoisostosvaunuja on tarjolla lapsiperheille.

Viikolla 39 saadaan parkkihalliin käyttöön toinen kulkureitti Ahjokadun suunnasta, joka osaltaan vielä helpottaa liikkumista ja mahdollistaa myös hallissa läpiajon Vasarakadun suunnasta ahjokadulle.

Parkkihallin opasteisiin niin sisäpuolella kuin ulkopuolella on tehty palautteiden pohjalta muutoksia turvallisuuden varmistamiseksi ja lisää on vielä tulossa. Palautteiden johdosta on saatu yhdessä asiakkaiden kanssa tehtyä hallista parempi, toimivampi sekä turvallisempi.

Yhdessä tehden syntyy paras tulos!

Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä
#sinulleparasta #uusiprisma #kaydaanyhdessakaupassa

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila