Skip to main content

Ravintolatarjonta on tärkeä osa hypermarketostosmatkaa. Erityisesti viikonloppuisin ja arkena tullaan usein poikkeamaan vain kahville tai lounaalle. Nykyisessä Prismassa meillä on erittäin vilkas ravintolamaailma ja Buffa, Presso sekä Hesburger ovat vastanneet asiakkaiden kysyntään. Uuden Prisman ravintolamaailma tulee myös rakentumaan näiden suosittujen liikeideoiden ympärille ja peruspilarit muodostuvatkin Buffasta, Hesburgerista sekä Pressosta.

Tuttujen liikeideoiden lisäksi tulemme tarjoamaan myös jotain aivan uutta, nimittäin Urban Farm -salaattibaarin. Urban Farm on erityisesti trenditietoisille naisille suunnattu ravintola, josta löytyy salaatteja, terveysjuomia sekä vaihtuvia tuotekonsepteja.

Ravintolamaailmassa on tärkeää olla viihtyisät ajanhenkeen sopivat tilat, joissa viihtyy joko pidemmän aikaa ruokaillen tai pikaisesti kahvilla. Tilaan tulee yli 300 asiakaspaikkaa, joka takaa helpon ja sujuvan vierailun mihin tahansa aikaan päivästä. Tilat ovat sijoittuneet tosi keskeiselle sijainnille pääsisäänkäynnin varteen ja ovat taatusti helposti löydettävissä, tulitpa sitten fillarilla, bussilla, autolla tai kävellen.

Vaikka meille tuli paljon toiveita tarjota ravintolapalveluita Prisman kierron sisällä, päätimme keskittää tämän toiminnan aulaan ja tarjota siinä entistäkin paremman tarjooman sekä edut omistajille. Uusi ravintolamaailma tulee tarjoamaan paljon iloisia ihmisiä ja elämää sekä toimimaan esim. hyvänä treffipaikkana tai nopeana breikkinä ostosten lomassa.

Terveisin,

Mikko
#testiryhmä
Prismajohtaja
Prisma Seppälä

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila