Skip to main content

Tiivistettynä meille kaikkein tärkeintä on, että asiakkaan on halutessaan helppoa ja nopeaa käydä asioilla ja saada kaikki tarvitsemansa tuotteet – tietysti edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Siihen päälle vielä hyvä, iloinen asiakaspalvelu niin myymälässä kuin piha-alueillakin, niin se on siinä.

Hyvää palvelua ovat myös toimiva piha-alue ja pysäköinti. Uuden Prisman piha-alueessa on panostettu merkittävästi asioinnin mukavuuteen, ja leveät parkkiruudut ovatkin yksi uuden kaupan eniten kehuttu osa palvelua. Leveiden ruutujen lisäksi olemme kiinnittäneet huomiota pihan suuresta koosta johtuen pitkiin katoslinjoihin sekä ostosvaunujen palautuspaikkoihin, jotka ulottuvat aivan pihan perälle. Näin ei sateessakaan tarvitse kastua autolle kulkiessa ja vaunut saa jätettyä näppärästi auton lähelle. Tähän on myös toki oiva vaihtoehto ympäri vuoden lämmin parkkihalli, johon pääsee sekä Ahjo- että Vasarakadulta ja tarvittaessa voi vaikka ladata lisää virtaa sähköautoon.

Pihan turvallisuuteen on myös pyritty tuomaan ryhtiä selkeillä opasteilla, merkinnöillä sekä liikenteen nopeutta rajoittavilla hidasteilla. Merkintöjä myös lisätään ja parannetaan saadun palautteen ja omien havaintojen pohjalta. Turvallisuus piha-alueella on meille tärkeä asia. Tätä korostaa myös selkeät pihan ylittävät katoslinjat sekä ajolinjat liikenneympyröineen, joilla on haluttu varmistaa, että nopeudet eivät nouse ja liikenne on selkeää.

Liikuntarajoitteisille asiakkaille on tehty yhteensä 26 invapaikkaa, joista 6 on parkkihallissa. Tämä määrä on yli tuplaten verrattuna vanhaan Prismaan. Meille on tärkeä, että auton saa lähelle ovea, silloin kun siihen on eniten tarvetta. Liikuntarajoitteisuus on myös huomioitu myymälässä liikkumista helpottavilla elementeillä, kuten pyörätuoleilla ja runsaalla määrällä penkkejä.

Piha-alueelle on myös tulossa ulkomyyntialue, jossa tullaan järjestämään erilaista ajankohtaista tarjontaa eri vuodenajoille. Lisäksi pihalta löytyy kuusiaukio, jonka keskelle on istutettu meidän oma joulukuusen alku. 20 vuoden päästä se on 20 metriä korkea, mutta nyt vielä pärjätään varsin maltillisella määrällä jouluvaloja, kun mittaa on 3 metriä.

Piha koostuu monista eri asioista, ja sen toivotaan olevan toimiva. Asiat, jotka nousevat esiin käytännön elämässä, säädetään kuntoon. Mm. pysäköintikampojen numerointia on toivottu ja tähän pohditaan ratkaisua, heti kun piha on valmis. Tähän kokonaisuuteen liittyy myös myymälän pohjakuvan tuominen ulkokatokseen jne. Pientä opastukseen liittyvää tarkentelua tehdään vielä loppumetreillä, mutta pääasia, että saadaan piha käyttöön ja sitä kautta todelliseen testiin.

 

Mikko
Prismajohtaja
Prisma Seppälä
#sinulleparasta #uusiprisma #kaydaanyhdessakaupassa

 

Mikko Junttila

Kirjoittaja Mikko Junttila

Lisää kirjoittajalta Mikko Junttila