Skip to main content

Me olemme tehneet kevään aikana Keljon Prismassa isoa uudistusta. Tuotealueita on sijoitettu uusille paikoille. Kalusteita, valaistusta sekä miljöötä on uudistettu. Mutta mikä on saanut meidät lähtemään tällaiseen urakkaan? Vastaus löytyy arvoistamme: uudistamme jatkuvasti toimintaamme. Haluamme olla halutuin ja hyödyllisin kauppa kaikille asiakkaillemme.

Uusia tuotteita tulee koko ajan markkinoille ja ne löytävät tiensä meidänkin valikoimiimme. Kulutustottumukset muuttuvat jatkuvasti, joka vaikuttaa myymälässä olevien tuotteiden tilatarpeisiin. Vanhat kalusteet tulevat elinkaarensa päähän ja uusia energiatehokkaampia ratkaisuja kehitetään jatkuvasti. Meidän tehtävämme on vastata näihin tarpeisiin. Pysyä ajan hermolla.  Tarjota parhaat valikoimat halvimpaan hintaan. Tämä on mahdollista ainoastaan uudistumalla aika ajoin. Pienempiä muutoksia tapahtuu meillä jatkuvasti, mutta joskus on tehtävä isompaa remonttia yllä mainituista syistä. Meillä on hyviä kokemuksia vastaavista muutoksista Seppälästä ja Palokasta, joissa toteutetut uudistukset on otettu tyytyväisinä vastaan. Uskon, että lopputulos meillä Keljossa on vähintäänkin yhtä hyvä.

Olemme kiinnittäneet huomiota myös pieniin, asiointia helpottaviin juttuihin: kaikki ostoskorimme on uusittu kevään aikana ja olemme hankkineet myös korkeapohjaisia ostosvaunuja niitä tarvitseville. Uusi WC hoitotasoineen on rakennettu myymäläkierron sisäpuolelle sovituskoppien väliin.

Remontti on valmis tämän viikon loppuun mennessä. Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä remontin aikana. Nyt olemme valmiita. Tuttu henkilökuntamme toivottaa Sinut tervetulleeksi uudistettuun myymäläämme!

Kohtaamisiin Keljon ja Palokan Prismoissa,

Tommi Viitanen
Prismajohtaja
#keskimaanprismat

Tommi Viitanen

Kirjoittaja Tommi Viitanen

Lisää kirjoittajalta Tommi Viitanen